sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tuhkaa taivaalla - lomasuunnitelmat uusiksi?

Tätä sitä pelättiin. Uusi tulivuori aktivoituu ja peittää Euroopan taas tuhkaan. Aiheuttaen lentokaaoksen.

Tulivuoren purkaus tulee vaikuttamaan länsimaiseen elämään monin eri tavoin.

Mennään yksityisen ihmisen kannalta yhteen tärkeään: miten käy kesälomasuunnitelmien jos tulivuori jatkaa purkautumistaan ja tuhka vaeltaa pitkin Euroopan ilmatilaa? Montako tuhatta lomalentoa tulee peruuntumaan tuhkan vuoksi? Se jää tässä vaiheessa arvelujen varaan, mutta varmaa on, että pitkään ovat lentoyhteydet sekaisin. Lähtee, ei lähde, lähtee. Näiden arveluiden varassa istuivat tuhannet ihmiset lentokentillä vuosi sitten, kun Eyjafjallajökull purkaantui. Uutisten mukaan tuolloin peruuntui 10 miljoonaa matkaa.

Ehkä kannattaisi miettiä jo tässä vaiheessa miten lomansa viettää.

En olisi yrittäjä, enkä mikään, ellen tässä kohtaa muistuttaisi, että lähimatkailu on turvallista ja että lahden takana, täällä Virossa, on mahdollisuus nauttia täysipainoisesta ja monipuolisesta lomasta, ilman pelkoa tuhkapilvestä.

Jos kaukomatkailusuunnitelmasi muuttuvatkin lähimatkailusuunnitelmiksi, ota yhteyttä meihin. Vielä on kesäksi tilaa. Niin Villa Ottiliassa kuin Villa Vallattomassa. Tee varauskysely vaikka heti tästä!

Toimi nyt! Sillä voi olla että pian et ole yksin muuttuneiden lomasuunnitelmiesi kanssa.

Tervetuloa meille!

toivoo yrittäjä-Tiina, Otepäältä, Villa Ottilasta, kirkkaan taivaan alta4 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Hyvä markkinarako sinulle ;))

Mitä noita uutisia on lueskellut, niin tällä kertaa ei pitäisi aiehtua samaa lentokaaosta kuin viimeksi. Toivon niin, sillä olisi itsellä lento odotettavissa ensi viikolla.

Olisi kyllä kiva jossain vaiheessa reissailla sielläkin päin!

Maikki kirjoitti...

Meillä on vielä kesäloman suunnitelmat auki, osittain siksi kun ei tiedetä vielä tuon toisen puoliskon lomista.. Kuinka lyhyellä varoitusajalla teiltä saa majoitusta? Tosi viehättävältä paikalta vaikuttaa!

Tiina Linkama kirjoitti...

Elegia - tervetuloa vaan!

Maikki - kyllähän meille lyhyelläkin varoituajalla pääsee, jos vain tilaa on! Ikävintä on myydä ei-oota.

Suoraan kadulta harva meille tulee, emmekä ole esimerkiksi tienvarsikyltein yrittäneetkään saada saman päivän asiakkaita - sillä se tarkoittaisi sitä että meidän pitäisi olla 7 päivää / 24h täydessä valmiudessa. Nyt jo yksikin varoituspäivä antaa tilaisuuden siivota oikein kunnolla ja laittaa varatus huoneet tip-top-kuntoon.

Maikki kirjoitti...

Mä luulen, että me palataan asiaan, kunhan nuo loma-ajat selviää.. Mieskin innostui paikasta :)