keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Maisema kera etualan

Minä osallistun aika ajoin Darren Rowsen Photography Schoolin haasteisiin. Kuvat vien englanninkieliseen kuvablogiini: Ottilia's Visions.

Tänään olen laittanut sinne itse asiassa kaksi eri haastevastausta.

Ensimmäinen: sadness (surullisuus) ehti mukaan aivan viime tingassa (olin toiseksi viimeinen osallistuja ennenkuin haaste suljettiin.) Toisen kanssa olinkin sitten hyvissä ajoin liikkeessä ja olen haastelistan kahdeksas osallistuja. Yleensä osallistujia on 200-700 riippuen aiheesta.

Tämän viikon haaste on: Landscape with foreground. Eli etsitään maisemakuvaa, jossa painopiste on etualassa. Ei siis ihan perinteinen maisemakuva.

Tehtävä oli mielenkiintoinen, ja lähdin aamupäivällä sitten kiertelemään lähiseutuja ja etsin sopivia virolaisia maisemia kera mielenkiintoisen etualan. Kuvia tuli otettua koko joukko, ja vaikeinta olikin päättää minkä haasteeseen laittaa - vain yksi kuva sallitaan haasteeseen. Ja sen pitää olla otettu juuri haastetta varten.

Tämän sitten laitoin menemään, ja jo nyt mietin, että valitsinko sittenkään oikeaa!Green Fields


Muita tämän päivän maisemakuviani kera painotetun etualan löytyy siis Ottilia's Visions -blogista, eli: tästä. Sanokaa te, menikö valintani poskelleen, teidän mielestä!

2 kommenttia:

OnuKoo kirjoitti...

Olisin valinnut saman kuvan kuin sinäkin. Ekassa liukumäki kuvassa on hyvä valo.

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiva OnuKoo, että jaksoit käydä katsomassa muutkin kuvat.

Valitseminen on aina vaikeaa, kun pitää valita vain yksi ja ainut ja oikea. Minä pidin kyllä rantsukuvista ja voikukistakin. Ja rypsistä - vai rapsiako se oli?