maanantai 16. toukokuuta 2011

Latte kertoo: Ihanaa Leijonat, ihanaa

Voihan Jysky ja Riemu ja Hurmos

Hojo hojo,  minä Latte, luultavasti tällä hetkellä perheen ainoa selväjärkinen, raportoin:

Elämme suuria aikoja, sanoo Iskä ja Äiskä, ja minä ainakin myötäilen. Uskon että on kyse tärkeästä asiasta. Sillä tänään Leijonia juhlitaan. Ja minähän olen Kultainen Leijona. Tai niin Iskä ja Äiskä minua kutsuvat.

Tänään opin jotain ihan uutta. Jesh. Maailmassa on muitakin leijonia,kuin minä,  ja niistä Iskä ja Äiskä tuntuvat pitävän. Ainakin Johtokunta istui hievahtamatta valotötsäkuution ääressä ja tuijotti sitä.

Ja sitten huudetiin ja mekkaloitiin ihan ältsisti.

Ja Äiskä lauloi: "Ihanaa Leijonat, ihanaa!" Minä tietenkin olin tyytyväinen, kun suvustani lauletaan.

Ei tämä riemu tunnu vielä nopeaan laskevan. Yhä ne tuossa lähellä karkeloivat. Koska näyttää siltä,että olen tosiaankin perheen ainoa selväjärkinen, laitan oheen kuvia.

En minä osaa tästä kuvastakaan enempää sanoa, muuta kuin että Leijonat ovat hienoja. Näköjään myös Iskän ja Äiskän mielestä:


Leijona aina hakee sitä korkeinta kruunua ja tähyää sini-risti-lippuun.


Iskä alkaa katsella matsia.

Sitten ne Leijonat voittaa, ja Iskä  ja Äiskä menevät ihan  sekaisin. Mutta se tuntuu kovasti onnelliselta, joten ehkä tämä ei ole pelottavaa. Mutta, ihan suoraan sanottuna, ei tuo mies tuossa alemmassa kuvassa näytä ihan viisaalta:


Suomen leijonat ovat voittaneet, riemuitsee meidän Iskä. Ei ole ihan viisaan näköinen, jos minulta kysytään.


Iskä alkaa avata shampanjaa. Se on kupliva juoma. Ei minulle sitä anneta. Tietenkään. Epistä on koiran elämä.

Että ei minulla enempää olekaan sanottavaa. Tuntuu että nämä Suomen Leijonat ovat kovia jätkiä. Ei niin, ettenkö olisi minäkin. Mutta nämä tuntuvat kiinnostavan perheen Johtokuntaa aika tavalla.

No, en minä valita. Päinvastoin. Tuntuvat olevan ihan ihmeellisellä mielialalla. Laulavat ja nauravat ja hihittelvät oudoille asioille.

Enempää en osaa kertoa. Siis sanon: Hasta la Vista ja Hyvää Yötä.

Teidän

Latte


4 kommenttia:

Rummukainen kirjoitti...

Heräsin eilen myöhäisillalla monta kertaa hirveään meteliin ja sekasortoon. Pomppasin banaanilaatikkovuoteeltani, loikkasin hätiin olohuoneeseen ja luulin näkeväni unta.
Tigutornin 8. kerroksessa, meidän kodissamme huudettiin, kiljuttiin ja pompittiin lattialla ja sohvalla. Taulutelkkari pauhasi ja näytti kuvia ilakoivista, sinisistä, polvihousuisista miehistä. Tämä sama kovaääninen painajainen yllätti minut jo pari iltaa aiemmin,kun valkoisissa polvihousuissa liikkuneet miehenkörilläät olivat pää painuksissa, mutta sinihousuiset halailivat toisiaan.
Onneksi äiskä selitti, että tämä on vaan leikkiä. Menin takaisin laatikkooni, mutta sama painajainen toistui kuusi kertaa.
Toivon, että tämä poikkeustila on viimeinkin ohi. Mutta toisaalta - äiskä ja iskä ovat olleet tänään harvinaisen hyvällä päällä sinisten polvihousumiesten takia.
Nyt meillä vaan kuunnellaan tätä ja lauletaan leijonina mukana:

http://www.youtube.com/watch?v=aFvy4YSt1tQ

aare kirjoitti...

Jumpejuu mikä matsi,meilläkin kaivettiin kuohujuoma esiin kylmästä, ja korkattiin. Tosiaankin korkattiin, kun puolet korkista irtosi ja loppu jäi pulloon kiinni. Oli tullut "korkkivika" ja paineet karanneet, pitikin sattua juuri nyt... Ei se mitään skoolattiin Gin Mohhiitto lonkerolla, ei se kulta siitä himmene. Itse asiassa näyttivät Leijonien pukuhuoneessakin skoolaavan peltipurkeilla...preasi

Tiina Linkama kirjoitti...

Moi Rummu, ai teilläkin oli tuollaista jumalatonta meininkiä niiden polvihousumiesten vuoksi. Minä vietin kolmanne erän kellarissa, tassut korvilla.

No, nyt kyllä näyttää siltä, että meno on rauhottunut.

Terveisin Velipoikasi Latte

Aare - skool sinnekin, purkit käyvät siihen vallan mainiosti.

Onko Suomi pahastikin sekaisin tänä ensimmäisenä päivänä jälkeen lätkäkullan?

Nimetön kirjoitti...

Linkkivinkki illaksi ;P

http://www.iltasanomat.fi/mmkiekko/is-tv-suora-lahetys-leijona-juhlista-helsingin-kauppatorilta/art-1288389548538.html

Lähetys alkaa reilun tunnin päästä.

Jussi