keskiviikko 24. elokuuta 2011

Siivetönnä en voi lentää, Kimmo voi

Tämä on lyhyt postaus siltä varalta, että Kimmo illalla avaa tietokoneen Brysselin Four Points by Sheraton - hotellissa ja kurkistaa tänne blogiin.

Mies siis lähti tänään pariksi päiväksi matkalle ja me jäimme Latten kanssa kotiin. Sovimme, että kello 17.30 jolloin Brysselin kone voisi ohittaa Otepään, menen parvekkeelle sitä bongaamaan.

Kello 17.30 ei mennyt pään yli ainuttakaan lentokonetta, mutta n. 17.45 halkaisi taivaankannen valkea suuri lintu, korkealla ja yhä korkeammalle pyrkien. Minä sille heiluttamaan! Lattellekin totesin: "Siellä Iskä nyt menee!"

Onko Kimmo tässä koneessa?

Väänsin teleobjektiivia tappiin ja sihtasin. Ruudulla yritin vielä suurentaa, ja tämä on parasta mitä aikaan sain:


Voisiko tämä olla Estonian Air  Boeing 737-500 - Siinä pitäisi olla sinistä ja mustaa päällä ja valkea mahanalus.


Tarkistin vielä lähtöajan, ja kyllä, Brysselin kone oli 15 minuuttia myöhässä, joten aikakin täsmäsi Otepään ylilennon suhteen.

No, ei kai se niin vaarallista kuitenkaan ole vaikka olisin heiluttanut väärälle koneelle. Tietenkin kaikki ko. koneessa olivat imarreltuja, arvaan, ja heiluttivat takaisin. :)

Jälkikirjoitus: Sain Kimmolta tekstarin että hänen lennokkinsa oli lentänytkin yli Haapsalun, ei Otepään. Toivottavasti Anne huomasi heiluttaa!

3 kommenttia:

marja p kirjoitti...

Hyvää matkaa Kimmolle täältä Karkkilan suunnasta! Toivottavasti saamme raportin matkasta luettavaksemme! Varmasti hieno kokemus käydä Euroopan pääkaupungissa ja päästä katsomaan päätöksentokopaikkoja!

Mannu kirjoitti...

Varmasti olivat koneessa liikuttuneita Latenkin (hännän) huiskutuksesta! Eläinrakkaat ainakin...

Tiina Linkama kirjoitti...

Marja p - toivotaan että Kimmolta tulee vielä raporttia, on tämä kaikki kuitenkin niin jännää. En kyllä tiedä pääseekö tällä reissulla niille EU:n käytäville vai tehdäänkö sitä filmiä vain studiossa. No, se kuullaan.

Mannu - totta, luulen että koneessa hurrattiin kun Kultainen Leijona vispasi hännällään ilmaa. :)