keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Villa Ottilia - ehkä juuri sinun lomakohteesi?

Miten ihana päivä tänään on ollutkaan! Sudenkorennot surisivat, perhoset hörpöttelivät pitkin pihamaata. Käki kukkui niin että olisi luullut sillä jo kurkun karhenevan. Ja mittari näytti varjossa kello 18.00 vielä +27c astetta.

Me häärimme pihalla ja, oh boy, kyllä sen jälkeen tiesi ulkona puuhastaneensa.

Sisään tultuani menin tietokoneelle ja luin Saksasta tulleen asiakaskyselyn. Jossa oltiin huolissaan siitä, että onko Villa Ottilia ihan oikeasti niin rauhallinen ja luonnonläheinen majatalo kuin mitä hotellin nettisivun  kuvissa se antaa odottaa.

Minä vakuuttelemaan asiakkaalle, että kyllä näin juuri on.

Asian vakuudeksi menin vielä kuvailemaan taloamme tänä ihanana alkukesän päivänä.

Tässä kuvasaalista. Eikä vain saksalaisille vieraillemme, joille on tärkeää se, että majatalo on idyllinen ja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla. Onhan se yhtä tärkeää kaikille!

Tänne olette tervetulleita kaikki, jotka haette kesälomaltanne hieman erilaista majoitusta, luonnonkauniissa kohteessa. Edullisesti.

Tässä joitain kuvia tältä päivältä eri puolilta taloa ja tonttia.  Joiden tehtävänä on vakuuttaa ja kertoa, että Villa Ottilia todella sijaitsee luonnonkauniissa kohteessa ja tarjoaa asiakkailleen rauhallisen paikan viettää unelmiensa loma.


Villa Ottilian pihaa tieltä päin katsottuna ylös mäelle.
Pihaa tieltä päin nähtynä.Koko alue on vuosien mittaan saanut vahvan vihreän aidan, jonka läpi on vaikea nähdä talolle.Vielä yksi kuva talosta ja talousrakennuksesta tieltä päin nähtynä.Villa Ottilia toisesta suunnasta.Talomme hieman eri nurkasta nähtynä.


En tiedä sainko kuvilla saksalaisen kyselijän vakuutettua siitä, että Villa Ottilia tosiaankin sijaitsee rauhallisella alueella ja tarjoaa lomailijalle pienen vehreän paratiisin, jossa pysähtyä hetkeksi maailman kiireiltä.

Toivon, että näillä kuvilla sain myös sinut innostumaan lomailusta luonamme.

Tervetuloa siis Villa Ottiliaan, Otepään taatusti suomalaisimpaan majataloon, jossa annetaan arvoa ihmiselle, rauhalle, palvelulle ja viihtyvyydelle.

Jos innostuit ja haluat tietää lisää, klikkaa: tästä.

Tervetuloa!

6 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

Hyvin näkyy istutuksesi kasvaneen ja rauhalliselta paikka tosiaan näyttää! Kunhan ei niitä juopposeurueita satu samaan aikaan!

Tiina Linkama kirjoitti...

Sylvia, onneksi sellaisia seurueita on täällä aniharvoin. Toivottavasti et ole saanut sellaista käsitystä että talomme olisi joku kokopäivätoiminen riemuliiteri. Kaukana siitä.

Anna-Leena kirjoitti...

Kolmena kesänä Villa Ottiliassa majoittuneena voin sanoa, että rauhallista ja ihanaa on. Ainoastaan on hyviä muistoja jäänyt. Tänä kesänä taas olemme tulossa, ajankohta on vielä vähän hakusessa.

Tiina Linkama kirjoitti...

Oi kuinka hauska kuulla, Anna-Leena. Tervetuloa!

aimarii kirjoitti...

Voihan hurja - siellä on jo täysi kesä ja helteet! Piha näyttää olevan niin tip top kunnossa ja viheriö.
Olen antanut Villa Ottiliasta vinkkejä joillekin tutuilleni, joiden kesäsuunnitelmat ovat auki.

Vallaton kirjoitti...

Voin sanoa, että pelkästään hyviä muistoja on minullakin.