lauantai 28. elokuuta 2010

Huvikummun talkooviikonloppu 24.-26.9.

Kaikille talkoisiin osallistuville ja osallistumista suunnitteleville tiedoksi: viikonloppu on 24.-26.9.  sillä edellisenä viikonloppuna polkupyöräillään Otepäällä perinteinen Tartu maratoni ja silloin meillä on asiakkaita.

Osallistujia on ilmestynyt jo seuraavat:

Maris ja Aki
Rummukaisen perhe
Anna-Leena ja Reima
Aimarii ja miehensä
OnkuKoo - kera hämähäkinseittidiploman

Ennen talkoita menemme paikalle meidän remppaäijän kanssa joka saa tehdä arvioita kaikesta siitä mitä pitää tehdä ja mitä kannattaa tehdä nyt, mitä keväällä.

Joka tapauksessa, sisällä voimme aloittaa maalauksen. Terassin laudat voidaan korvata uusilla (riippuen siitä löytyykö puuseppätaitoista.) Puut joko täältä tai sitten Suomesta. Kaverit Marja ja Aatos, jotka rakensivat hienon terassin Villa Vallattomaan, lupasivat käydä mittaamassa etukäteen terassin puutarpeet. Ja aidan.

Lisää talkoolaisia otetaan vastaan mielihyvin! Näille jo mainituille riittää sängyt mainiosti. Voidaan tuoda vielä muutama retkisänky paikalle tai vaikka patjoja, että itse kukin voi heittää päivän päätteeksi pötkölleen sänkyyn.

Jatkan remonttiasioista ja muista ajatuksista tuonnempana heti kun remppaäijä on paikalla käynyt. Ja kun näen montako sänkyä nyt lopulta on paikalle jätetty - meidän toiveemme oli 20 kpl mutta kartanonrouva oli toista mieltä ja listasi 10 sänkyä jätettäväksi.

Mutta päivät on nyt lyöty lukkoon ja ne ovat 24.-26.9 eli pe-su ja paikalle voi tulla kun itse parhaaksi näkee, kaikki eivät varmaankaan ehdi vielä perjantaiksi jos ovat viikolla töissä.

(Tiedoksi että Võsu on 70 km Tallinnasta, eli ei perjatnain iltalautaltakaan kauaa meille aja).

Ihan älyttömän mukavaa nähdä koossa näin paljon mukavia ihmisiä ja sitä mitä tämä porukka aikaan saa.

Kysymyksiä, kuten ajo-ohjeita etc voi laittaa joko tänne blogiin, vaikka tähän viestiin tai sitten yksityispostiin eli tiina.linkama (häkkyräinen) villaottilia.ee

JIIIIHAAAA!

(korjasin hetki sitten vahingossa tulleen väärän päivämäärän - olin katsonut elokuun viikonloppuja...)

5 kommenttia:

OnuKoo kirjoitti...

En oo ennen tienny kuinka suuria ja monenlaisia hämiksiä Läänemaallakin elelee. Muutaman kohdalla menin aika hiljaiseksi, mutta diplomin suomin voimin nekin läks. Ainakin hetkeksi:)

aimarii kirjoitti...

Jep - sopii mainiosti!

aimarii kirjoitti...

Rupesin jo innolla odottamaan talkooreissua. Tuumasta toimeksi on pistetty.

marita kirjoitti...

Duunia pukkaa.Että ketuttaa.Miten mielellämme olisimme kortemme kekoon kantaneet.Uskomme jatkossakin talkoiden tarpeellisuuteen?!Joten kätöstemme jälki tulee varmasti näkymään saatettaessa Huvikumpu entisajan loistoonsa.Voimahalit koko osallistuja poppoolle!Hieno homma että vielä talkoohenki on voimissaan!

Yki kirjoitti...

"OnuKoo kirjoitti...

En oo ennen tienny kuinka suuria ja monenlaisia hämiksiä Läänemaallakin elelee."

Vai Lääne Virumaalla? ;)