perjantai 27. elokuuta 2010

Tänään Helsinki olet silmissäni kaunis kaupunki

Katselin tänään Helsingistä ottamiani kuvia ja huomasin hyräileväni epämääräistä laulun pätkää, josta en saanut kiinni. Googlatessa selvisi että kyse oli Kolmannen naisen kappaleesta Helsinki.

Joku toinenkin Suomi-aiheinen kappale häivähti päässä, iloinen, jossa kyseltiin Suomelta että millainen maa se Suomi on. Sen sanat löysinkin Googlesta, tällaisesta linkistä, kyse oli Ultra Bran kappaleesta: Hei vaan Suomi

Näitä lauluja rallatellen sitten keräilin tänne blogiin kokoon muutaman kuvan Helsingistä, lähdön hetkeltä, ja tässä ne ovat:


Kaksi kirkkoa nähtynä Viking XPRS:n kannelta


Suurkirkko aina yhtä vaikuttavana


Kauppatoria ja Etelärantaa


Lokki seuraa laivaamme


Suomenlinnan huoltosatamaa


Vesikko-sukellusvene


Turisteja Kustaanmiekan portilla


Sininen ja valkeaKuvat siis otettu Suomi-reissullamme, jolta palasimme viikko sitten perjantaina. (Menee vähän takaperoisessa järjestyksessä nämä minun kuvabloggaukseni.)


2 kommenttia:

Onukoo kirjoitti...

Helsinki on todella komea Pohjolan Pääkaupunki, siitäkin huolimatta, että Ensoa ei saada siirrettyä oikealle paikalleen, Finlandia taloon ei saada oikeaa seinämateriaalia ja musiikkitaloa räjäytettyä taivaan tuuliin. (pienenä ihmisenä ihmettelen, miksi eduskuntatalon eteen haluttiin myrkynvihreä (ja vielä matta) teollisuushalli)

Sylvia kirjoitti...

Oi Helsinki, armaani!