torstai 23. huhtikuuta 2009

Villa Ottilian kotisivut ovat uudistuneet - tutustu!Joku on nyt hyvin ilonen tyttö! Saimme nimittäin valmiiksi uudet suomalaiset kotisivut Villa Ottilialle.

Niiden syntyyn sain apua myös täältä blogista eli sain kirjoitukseeni: Kuinka varata hotellihuone paljon hyviä vinkkejä, jotka olen pyrkinyt ottamaan huomioon uusilla sivuilla.

Käypä tutustumassa - ja kerro mitä pidät niistä. Osoite on vanha tuttu: http://www.villaottilia.ee

Ideana on että kotisivut ovat mahdollisimman informatiiviset. Infoa löytyy paitsi hotellistamme, myös Otepäästä ja sen ympäristöstä. Kuvia on linkkien takana runsaasti, sivuillekin olemme laittaneet niitä niin paljon kuin mahdollista oli.

Tekstit ovat kaikki minun kirjoittamiani, ja tekninen toteutus on Kimmon, mistä näin julkisesti annan SUUREN kiitoksen.

Tyylinä on niin teksteissä kuin toteutuksessa ollut iloinen, mutkaton ja raikas lähestyminen asiaan. Olla vakuuttava olematta ällöttävän tyrkyttävä. Ei luvata enempää kun tarjotaan, mutta pyritään kertomaan tarjonta mahdollisimman monipuolisesti - Tai siis näin määrittelin itselleni tyylilajin kerronnassa.

Sivuilta puuttuvat vielä kaksi työn alla olevaa osiota: Paketit ja Ajankohtaista. Sitten ne ovat täysin valmiit.

Mutta nyt sivuja voi jo käydä katsomassa. Pientä viilausta tulee vielä tietenkin, mutta haluaisin tietää mitä pidit sivuista, toimivatko ne, pääsitkö liikkumaan niillä helposti, vastasivatko ne kysymyksiisi, saivatko ne sinut kiinnostumaan Villa Ottiliasta?

Ja vastaavatko ne kysymykseen: Mikä on Otepään paras majoitusliike?

4 kommenttia:

marja p kirjoitti...

Onneksi olkoon hienoista ja johdonmukaisesti rakennetuista sivuistanne! En löytänyt niistä ainakaan ensilukemalla mitään vikaa. Oli helppo tällaisen tumpulankin löytää niistä tarvittava tieto. Hinnaston kohdalla pysähdyin hetkeksi miettimään, että tajuaahan jokainen, että on kyse huonehinnoista eikä hinnasta per hlö. -Mutta onhan siellä kyllä selvästi sanottu että on kysymys huoneen hinnasta per vrk.

Kari + Johanna kirjoitti...

Helpot käyttää!
Varmaankin tuo aloitussivu kielivalintoineen on vielä keskeneräinen....??

Ja se vieraskirja, onko se idea hylätty kokonaan?

kari

Kimmo Linkama kirjoitti...

Jep, aloitussivua pitää vielä viritellä. Oli vaan pakko pistää valinta näkyviin, koska uudet sivut ovat vain suomen kielellä, muut vaihtoehdot vievät vanhaan versioon (toistaiseksi).

Vieraskirja ilmaantuu kuvioihin, kunhan löytyy sopivan simppeli ja muokattavissa oleva skripti jostain.

Tolkku kirjoitti...

Hyvältä näyttää, ja asiakaslähtöiseltä :)Raikkaalta. Tuo tapahtumakalenteri on hyvä lisä, extempore matkailijoille varsinkin.

Skripteistä mitään tiedä, mutta meidän kyläjuhlien vieraskirja toimii Freebok'in synsteemillä. Olisko siinä mitään?http://www.freebok.net/