perjantai 24. huhtikuuta 2009

Edulliset pakettihinnat nyt netissä

Eilen laitoin tänne linkin uusiutuneille kotisivuillemme. http://www.villaottilia.ee . Silloin sieltä puuttui pari tärkeintä osiota: Edulliset pakettihintamme ja Ajankohtaista.

Paketit ovat nyt rakennettu - ne sisältävät paitsi huokean hinnan, runsaasti ajatuksia ja vinkkejä mitä kaikkea täällä voi tehdä. Toisin sanoen, yritämme tehdä asiakkaittemme lomailun mahdollisimman helpoksi. Meiltä saa pakettikohteisiin tarkat ajo-ohjeet ja kartat, kaiken mahdollisen tiedon, ja sitten vain matkaan!

Ajankohtaista-palstalla on tapahtumakalenteri jota jatkuvasti tulemme päivittämään.

Huom! Vinkkejä jännistä tapahtumista näillä seuduilla otetaan myös vastaan! Jos satut törmäämään johonkin mielenkiintoiseen tapahtumaan lähistöllä, jolle haluat hieman julkisuutta, anna meille vinkki, laitamme siitä infoa sivuillemme.

Nimittäin, ihmiset harrastavat monenlaista ja yllättävän paljon näiden harrastusten tiimoilta on Otepäällä ja lähistöllä tapahtumia, joista ei julkisesti kerrota. Sanotaan nyt esimerkkinä vaikka kauko-ohjattavien polttomoottoriveneiden kisa toukokuun lopulla, jolla on jo pitkät perinteet.

Yhä odotan mielenkiinnolla kommenttejanne sivuistamme. Olivatko helppoja navigoida, saitteko kaiken etsimänne tiedon, yleisvaikutelma...

Jään siis nöyränä kuulolle.

4 kommenttia:

Crane kirjoitti...

Hieno homma, kiitos! Tarjolla on kaikkea mielenkiintoista!

Onukoo kirjoitti...

Uudet sivut ovat raikkaat,helpot navigoida, tietoa enemmän kuin jaksaa lukea, paljon kuvia eli kaikenkaikkiaan houkuttelevat ja mukavat.
Minulla ajo-ohje kartta aukesi alapalkkiin ja meni aikansa ennenkuin hoksasin, että tuollahan se onkin. Milloin on sen Leigon konsertti -illat? En löytänyt kalenterista. Ajo-ajat pää-etappeihin, kuten Tartoon, Tallinnaan, Valgaan, Riikaan, Pärnuun (ja Topuun:) Ottilian logosta ei pääse palaamaan aloitusivulle. Minulle fonttikoko on ok, mutta saattaa olla että joku kokee sen paikoin liian pienenä (vasen palsta).

Kimmo Linkama kirjoitti...

Kiitokset kommenteista, Onukoo. Ajo-ohjekartta luultavasti aukeaa eri paikkoihin sen mukaan, miten selain on "tottunut" sen tekemään, itselläni toimii OK.

Leigo on nyt lisätty tapahtumakalenteriin ja välimatkoja lisätty (myös Haapsaluun...).

Logo on taustakuvana, siksi ei toimi linkkinä. Puukotan sitä, kun kerkeän.

Fonttikokoa on nyt hiukan suurennettu, näkyykö paremmin?

Onukoo kirjoitti...

Aina vaan paranee :)
Nyt kun uudestaan katselin, pidän vieläkin enemmän siitä, että sivusto on konstailematon, selkeä ja helppo käyttää. Mietin voisiko VINKILLÄ olla symboli?