sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Viikonloppu 3 näytöksessä - osa I - Maris

Näin ihana viikonloppu ansaitsee kolme eri kirjoitusta. Tässä ensimmäinen:


Osa I – Maris jahub Otepääl

Muistattehan vanhan kirjakerhon mainoksen, jossa iki-ihana Jörn Donner katsoo kameraan ja muistuttaa: lukeminen kannattaa aina!

Minä laajennan teemaa ja jatkan: bloggaaminen kannattaa aina!

Sillä tänä viikonloppuna, tarkemmin sanottuna eilen, saapui Villa Ottiliaan Ensimmäiset Blogivieraat, jotka paikalle oli houkutellut blogini. JIIHAA! Kärrynpyöriä. Muuta tuuletusta.

Ja, kun Linkaman silmä välttää, viskon pitkää nenää sille suunanlle. Muistan vasitenkin erään keskustelun, jossa keskusteltiin siitä, onko blogiin valutetut tunnit bisnettiä vai suorastaan hukkaan heitettyä aikaa?

Nyt voin vastata: ei ole. Sillä eilen saimme vieraiksemme kaksi ansioitunutta ja aktiivista blogistia: Mariksen ja Akin, jotka löysivät tiensä Villa Ottiliaan blogini kautta.

Enempää en heidän vierailuistaan halua sanokaan, jätän heille mahdollisuuden kommentoida vierailuaan Villa Ottiliassa ilman etukäteispaineita .

Vähän sydän pamppaillen jään kuitenkin odottamaan kommentteja… varsinkin kuin maastopyörät eivät olleet ihan sitä mitä niiltä odotettiin… ja saunakin jäi….

Mutta siitä siis – ehkä – myöhemmin.

1 kommentti:

Maris kirjoitti...

Heh, turhaan se sydämesi pamppailee, meillä oli Otepäällä tosi kivaa! Meidät otettiin niin hyvin vastaan, että olo oli kuin kuninkaan kissalla (onkohan tälläistä sanontaa suomeksi? :))

Aki sanoi, että se saattoikin olla väsynyt, mutta ei mistään höpötyksestä vaan pikemminkin siitä Pühajärven keikasta. Tai tarkemmin ottaen sen loppuosasta :D

Mulla on blogipostaus tosin vähän vaiheessa, tai oikeastaan en ole edes aloittanut, koska tänään on ollut hieman muuta ajateltavaa. Mutta Aki ainakin pistää kohta kuvia blogiinsa.

Kiitos vielä kaikesta!