sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Harmaalle harmaata

Tarkka lukija saattaa muistaa, että kun lähdimme Posselin alias Siipan alias Napisevan Miehen kanssa Latvian kasvitarhoille lupasin houkuttimeksi kaksi asiaa:

- jäätelöä Siguldassa
- villapaitaan hihat.

Siguldassa oli lemppariravintolamme kiinni ja jäätelöt jäi saamatta. Mutta villapaitaa kudoin tunnollisesti mennen tullen ja sainkin sen melko pian sen jälkeen valmiiksi.

No tätä kätten tuotosta piti sitten kuvata, mutta niin taas kävi jälleen, että kuvaussessio ei mennyt sanalla sanoen ihan putkeen. Eräs halusi osallistua hommaan aktiivisesti.

Vai mitä sanotte?Tässä vaiheessa olin pakoitettu heittämään kameran kädestä ja lähdin irrottamaan pikkuhampaita kudoksesta.

Eräs kun tahtoo olla kuin DNA:n muinoinen mainos: läsnä aina ja kaikkialla.

6 kommenttia:

aimarii kirjoitti...

Neule on miehekkään näköinen ja yhdessä poseeraaminen taitaa olla ihan kivaa.

Sylvia kirjoitti...

ARMAALLE harmaata olisi varmaan passannut otsikoksi!! :-)

Onukoo kirjoitti...

Jospa eräs haluaa oman paidan. Helsingissä alkaa kohta olla enemmän puettuja kuin pukemattomia pikkukoiria. Välillä on pokassa pitämistä:)
Eräälle siis omat hienot kurahaalarit ja tossut.

Kimmo Linkama kirjoitti...

Jep, aimarii, tykkään villapaidasta kovasti ja aika liikuttavaa, että Eräs halusi olla mukana juhlistamassa kuvaussessiota. Mutta kuten yleensä, taas meni vähän överiksi.

Viimeisen kuvan ottamishetkellä olivat Erään hampaat niin kätevästi läpi hihasta, että tarvittiin toistakin kättä niiden irrottamiseen. Ettei olisi oitis laajemman remontin paikka.

Onukoo puolestaan on tavannut Erään useampaankin kertaan, minkä johdosta hän varmaan pystyy suht täsmällisesti arvioimaan, montako sekuntia (kalenteria tähän ei tosiaankaan tarvita) kurahaalarit pysyisivät ehjinä ja tossut käpälissä. Mutta varsin todennäköistä, että Eräs haluaisi oman paidan -- esimerkiksi siten, että hammastelemalla MINUN villapaitani käyttökelvottomaksi se ehkä transformoituisi oivaksi leluksi...

Sylvia kirjoitti...

Mitenkähän päin tässä nyt mennään...
Joko Eräs alkaa lähetä hevosen kokoa tai Hra Linkama on alkanut kutistua??

Tiina Linkama kirjoitti...

Eräs ON kyllä aika iso poika.

Linkama nähdäkseni on pysynyt entisissä mitoissaan. Eräskään ei sinänsä enää kasva, tai sen ei pitäisi, mutta jotenkin se vaan päivä päivältä yltää korkeammalle.