maanantai 9. huhtikuuta 2012

Sadas lukija liittynyt Suomalaisena Virossa -blogiin!

Tänään meni jälleen yksi blogistin haamuraja rikki. Sain sadannen lukijan, joka oli Maija. Kiitos Maija liittymisestäsi lukijaksi.

Kuten varmaan huomaat, on blogissa paljon kuvia, minä kun niin kovin pidän valokuvaamisesta.

Sadannen lukijan palkintona haluankin ojentaa sinulle vapaavalintaisen A4-kokoisen kuvan mistä tahansa sinua miellyttävästä kuvasta, jonka löydät tästä blogista. Printtaan ja toimitan sen sinulle signeerattuna, jos vain kelpaa. Osoitteen mihin kuva toimittaa voit laittaa minulle gmailiin, eli etunimisukunimi at gmail. Ja ne etunimi ja sukunimi ovat Tiina ja Linkama.

Olen viime päivinä aikani kuluksi kuvakäsitellyt täältä Võsulta ottamiani kuvia tavallista dramaattisemmin. Kyse on ns. unikuvien sarjasta. Ehkä näistä löytyy joku Maijaa kiinnostava?

Keilan putous

 Katajia Paldiskissa

 Karepan aaltoja


Keilan putous

Unijoutsen

Vielä kerran kiitos, ei vaan Maijalle, vaan kaikille, jotka ovat liittyneet lukijoikseni. Sata lukijaa! Wau! Se velvoittaa ja saa kiitolliseksi.

Siis kirjoittelemisiin!

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Kiitos!
Palaan meilillä.

Apua,nyt iski paniikki.Kaikki kuvat on niin upeita. mutta selailen ja ratkaisen pulman.

Tiina Linkama kirjoitti...

Maija, mieti ihan rauhassa. Mitään kiirettä ei asialla ole!

Johanna kirjoitti...

Kiitos sinulle tästä blogista! Tätä olen kiinnostavien Viro-juttujen lisäksi saanut myös vinkin Mustavalkomaanantaista ja koko haastesivujen maailmasta, josta minulla ei ollut aikaisemmin aavistustakaan.
Juttusi Virosta ovat virkistävän asiallisia ja informatiivisia. Odottelen niitä pyöräilyjuttujasi vesi kielellä, kun työt pitävät vielä Suomessa. Oma kakkoskoti Virosta on ollut jo pitkään haaveissa, ja tänä kesänä se ehkä jo toteutuukin. :)