perjantai 6. huhtikuuta 2012

100 vakiolukijan raja menossa rikki!

Pienet asiat ilahduttavat ihmistä - tällaista bloginpitäjääkin. Kuten se, että nyt alkaa hiljaalleen ja varmasti napsahtaa 100 vakkarilukijan raja rikki. Juuri nyt luku on 97. Wau. Hienoa. Nastaa.

Ei sitten meikäkään ihan tyhjille seinille horise.

Kiitos kaikille kirjautuneille! Ja tosiaan, lisääkin tähän sakkiin mahtuu. Ja nyt tässä perässä on TOSI iso hymiö, joka nauraa ja vilkuttaa silmää ja on nöyrä ja samalla kuitenkin innostunut ja vähän mielisteleväkin.Tässä iloinen blogisti sihtailee kameralla tulevaisuuteen tuodakseen iloa lukijoidensa elämään.

1 kommentti:

Tiina Linkama kirjoitti...

Johanna lähetti tällaisen kommentin, jonka kyllä hyväksyin, tietenkin, mutta jostain syystä se ei näy, joten kopioin sen tähän:

Kiitos sinulle tästä blogista! Tätä olen kiinnostavien Viro-juttujen lisäksi saanut myös vinkin Mustavalkomaanantaista ja koko haastesivujen maailmasta, josta minulla ei ollut aikaisemmin aavistustakaan.
Juttusi Virosta ovat virkistävän asiallisia ja informatiivisia. Odottelen niitä pyöräilyjuttujasi vesi kielellä, kun työt pitävät vielä Suomessa. Oma kakkoskoti Virosta on ollut jo pitkään haaveissa, ja tänä kesänä se ehkä jo toteutuukin. :)