sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Kuvia Virosta Huraa! eli Ottilia Visions -galleriaa päivitetty

Jörn Donner teki aikanaan elokuvan: Kuvia Suomesta, Perkele!

Minä jätän perkeleet sikseen ja totean että Kuvia Virosta, Huraa!Ja samaan hengenvetoon ehdotan, että kohotamme kolmenkertaisen eläköön-huudon Linkamalle, joka on viime päivinä ollut hyvin TUBLI! Eli reipas ja työteliäs. (Tuo tubli on kyllä hyvä vironkielinen sana, suomeksi sille ei oikein ole vastinetta, siis tubli on kunnollinen, reipas, työteliäs, kiltti, hyvä...)

Miksikö hurraamme? No siksi, että Kimmo on viimeiset kaksi päivää lisännyt Ottilia Visions -sivuille runsaasti valokuvia ja avannut sinne jopa uuden alaosaston kohtaan eläimiä.

Ja niille lukijoille, jotka ovat vasta nyt hypänneet Suomalainen Virossa -blogikelkkaan kerron, että Ottilia Visions on laaja Viro-aiheinen kuvagalleria, joka toimii myös sähköisenä kauppapaikkana eli sieltä on mahdollisuus tilata korkeatasoisia kuvia A4- ja A3-kokoisina.

Kuvat ovat minun omiani ja ne muodostavat kattavan yleisleikkauksen Virosta sen kaikilta kanteilta. Linkama puolestaan on teknisen puolen hallinnoija, eli hänen kädenjälkensä on itse gallerian rakentaminen nettiin.

Lisää Ottilia Visionsista voi lukea täältä:  mihin kaikkeen valokuva taipuu.  Siellä annan vinkkejä ripustuksesta, ryhmittelystä, valinnasta etc... 

Ja itse kuvia pääsee katsomaan taas klikkaamalla tästä: Viroa valokuvin eli Ottilia Visions.                                              

Nythän on samalla menossa lukijakilpailu, jossa palkinnoksi on valokuva Ottilia Visionsista, joten jo ihan senkin vuoksi kannattaa käydä galleriassa valitsemassa oma suosikki.

2 kommenttia:

Marjattah kirjoitti...

Kävin katsastamassa uudet eläinkuvat. Minusta on kiinnostavaa nähdä, mitkä kuvat itse valitset parhaiksi. Pidän valinnoistasi, nämäkin kuvat ovat puhuttelevia. Ja hurraan myös Kimmolle osaavasta työpanoksesta. Olette toimiva tiimi :)

Vallaton mummeli kirjoitti...

Aivan mahtava kuva tämäkin!