tiistai 26. heinäkuuta 2011

Suuria odotellessa pieniin keskittyen

Tämä kesä on ollut kaikkein kiireisin mitä olemme Villa Ottiliassa kokeneet. Ensinnäkin asiakkaita on ollut hyvin, tuntuu että vuosien työ palkitaan nyt. Sillä vieraissa on runsaasti vakiokävijöitä, joiden kohtaaminen on samanlaista kuin ystävien kohtaaminen. Ja ystäviähän tai ainakin hyviä tuttavuuksia on monista asiakkaista tullut. Joten työ on sujunut kuin leikki, tai jos ei aina kuin leikki, on se silti ollut antoisaa ja mukavaa.

Talo on siis pitänyt meitä kiireisenä. Mutta on niitä ollut muitakin kiireitä. Jotka ovat viime viikkoina vain kiihtyneet. Suuria uutisia on meillä kaksi. Mutta niiden kanssa täytyy vielä olla hipihiljaa. Mutta ei onneksi enää kauaa. Nyt ei puhuta enää viikoista vaan päivistä.

Enempää en nyt sano, mutta olkaa kuulolla.

Kun en siis voi vielä jakaa kanssanne suuria uutisia, keskityn pieniin. Kuten Marjattah:lta saamiini piikkipalloihin eli sinipallo-ohdakkeisiin, jotka ovat alkaneet kukintansa.

Kimmosta nämä pallunkaiset ovat puutarhan hauskimpia ja kiinnostavimpia kasveja. Ja kun palloja tutkii, huomaa, ettei Kimmo ole ajatuksineen yksin:4 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

No nythän pahan panit, kun tuolla lailla vihjailet ja sitten et kerro... ihanhan tässä tikahtuu uteiliaisuuteen!

Piikkipallot on tosiaan kivoja, oikeita ötökkämagneetteja! Aina jokunen pörrää niissä.
Minulla on se valkoinen kanssa, saattaa olla vielä tyylikkäämpi. Katso fotonäyttelyni kuvia.

Outi kirjoitti...

Pöh.

Taina kirjoitti...

Hienot kuvat, erityisesti toinen ja kolmas, joissa siipien liike näkyy mahtavasti.

Inkivääri kirjoitti...

Hienoja kuvia, siipien liike piirtyy kauniisti.