perjantai 17. helmikuuta 2012

Valokuvatorstain 235. haaste: liukas

Liukkaus voi olla kiusallista jos joutuu varpaat harallaan kulkemaan liukkaalla tiellä tai jos auto lähtee kurvissa omille teilleen.

Mutta liukkaus voi olla huisin hauskaakin! Tämän viikon valokuvallinen torstaihaaste antaa minulle tilaisuuden (jälleen) esitellä yhtä Otepään huikean hauskaa liukkautta: tubing-mäkeä, jota ajetaan suurilla traktorinrengasta muistuttavilla rinkuloilla.

Ja voin kertoa omakohtaisesta kokemuksesta, että kun rengas lähtee viilettämään putkessa alas, etkä voi asiaan mitenkään enää vaikuttaa, tapahtuu ensimmäisenä pienoinen kauhureaktio: apua, en voi hallita tätä. Ja sitten tulee mahtava vapauden tunne: vieköön minne vie, kerrankin voin olla täysin vailla kontrollia!

Ja alla sitten kuvasarjaa mäestä. Ensimmäinen kuva olkoon vastaukseni haasteeseen:


Ja alla hieman kuvakertomusta, miten tubing käytännössä tapahtuu. Liikkeelle lähdetään mäen huipulta, tietenkin. Hieman työntöapua tarvitaan. Ja sitten ei tarvitakaan enää muuta.

Äiti antaa siskoksille vauhtia

Ja sitten lähtee.


Kouruja on useita, hieman eri tasoisia, on hyppyrillä ja ilman.

Ylös tullaan hissillä.


Ja sitten taas alas!


Vaikka kuvissa on esitelty lasten riemua mäessä, ei se tarkoita, etteivätkö aikuiset nauttisi tuubauksesta ihan yhtä lailla. Suosittelen!

Tervetuloa siis tuubaamaan  - ja lukekaa myös tämän päivän Hesari, jos siihen on mahdollisuus. Kuulin juuri että D1-osiossa on iso juttu Otepäästä! Mietin vain että miksi Villa Ottiliaa ei mainita jutussa - höh. Olemme yksi ainoita ellei ainut suomalainen majoitus paikkakunnalla, ja luulisi että silläkin on painoa.

Muita liukkaita kuvia voitte katsella tästä: Valokuvatorstain 235. haaste

PS. Kommentit ovat tosi tervetulleita. Mutta älkää hermostuko jos Bloggeri kysyy salasanaa pariin kertaan, sillä (siis Bloggerilla) on tänään tällainen päivä. Minä en ole tupla-asetusta laittanut. Mielelläni poistaisin tuon sanatarkistuksen, mutta käytäntö osoitti että jouduin aikamoisen roskapostihyökkäyksen kimppuun, joten jouduin palauttamaan sen. Ymmärrystä pyydetää, pliis.

9 kommenttia:

Nukke kirjoitti...

Ompa pitkä mäki ja liukasta laskua !!! Hyviä kuvia !

SusuPetal kirjoitti...

Ooh, minäkin haluan liukua tuolla!

Ylös kiipeäminen vaan on aina niin raskasta.

Tiina Linkama kirjoitti...

Nukke - kiitos.

SusuPetal - mutta mäessähän on hissi! Ei huolta kiipeämisestä!

kaanon kirjoitti...

Olispa hieno kokeilla kestääkö pää ja takamus..

Tapsu kirjoitti...

Hissillä vielä ylös, kuulostaa hyvältä:))

marja p kirjoitti...

Kaikki mäenlaskusta innostuneet: sinne vain ikään katsomatta! Mäessä voi kokea riemullisia hetkiä, ja hissi tuo ylös - ei kun mäkeen ja vieraaksi Villa Ottiliaan tietysti! Välipaloiksi voi hiihdellä Otepään loistavilla laduilla.

kaari3 kirjoitti...

Olipa teillä hauska liukastelupäivä! Perheen yhteinen ulkoilu lasten kanssa on mukavaa.

Savu kirjoitti...

Hyvistä pehmusteista on hyötyä

pappilan mummo kirjoitti...

Tuolla vempeleellä olisi ihana lasketella mäkeä