perjantai 7. tammikuuta 2011

Rummulla ihailijaklubi

Lyhykäinen postaus illan lopuksi.

Meillä on täällä kolme päivää kylässä nuoria voimistelijatyttöjä, jotka ovat Otepäällä treenaamassa virolaisen telinevoimisteluseuran kanssa. Arvatenkin talo on täynnä elämää, vaikka nuorilla neideillä onkin hyvät tavat.

Rummu ja Latte ovat olleet suurimman osan siitä ajasta kun asiakkaat ovat paikalla joko pihalla tai omassa huoneessamme. Koirille, eritoten Lattelle tämä sopii hyvin. Mutta pienet neidit ovat kovasti halunneet päästä Rummua paijailemaan.

Tänä iltana Rummu teki sitten lyhyen esiintymisen kymmenelle pienelle neidille. Ja sitä OIHin ja VOIHin ja ihastelun määrää! Rummukin siitä jo lähes häkeentyi, mutta osasi kuitenkin ottaa vastaan tyynesti tyttöjen hellyydenosoitukset:


2 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

Kyllä Rummu olisi varmaan enemmänkin vieraita paijannut jos olisi saanut mahdollisuuden!! :-)

Tiina Linkama kirjoitti...

Sylvia - olin kuitenkin ihan syystäkin tarkka siitä, ettei kohtaamisesta muodostunut pienelle koiralle liian pelottavaa. Pienet tytöt kun olivat niin onnellisen kiihtyneitä ja piirittivät Rummua ihailullaan hieman samaan tapaan kuin naiset Paul Ankaa joskus takavuosina. Siinä saattaa tulla hirmu pienelle koiralle.