sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Rummu-kortti

Katselin taannoin pätkiä Suomen Big Brotherista, ja opin käsitteen "tissikortti". Mikä tarkoitti, että jos suosio näytti laskevan katsojien keskuudessa, kannatti hieman väläyttää etumusta, ja taas oli kiinnostus taattu.

Minulla ei ole tissikorttia käytettävänäni jos haluan houkutella blogiin lukijoita - pahoin pelkään että efekti olisi käänteinen. Vaan minulla on jotain parempaa: Rummu-kortti. Sillä tunnettua on, että tämä pieni karvakaveri on sydäntenmurskaaja parhaasta päästä. Siinä jää kuulkaa Brad Pittit ja George Clooneyt lehdelle soittelemaan kun Rummukainen taapertaa pienillä hieman längillä säärillään estradille.

Koska keli on ulkona tänään taas aivan luvattoman kauhea; lämpötila on noussut plussan puolelle ja valtavat lumimassat alkavat sulaa ja muuttua painaviksi klönteiksi, jotka ovat vain ja ainoastaan rumia, otin kuvauskohteeksi siis Rummukaisen.

Tässä päivän otoksia nuoresta herrasta. On se syötävän suloinen, vai mitä sanotte?


Rummu ei kuvassa lepää Titanicin kannella, vaikka kaltevuus siltä näyttääkin. On vielä harjoiteltavaa minulla tuon kallistuksen kanssa.Huomenna lähdemme sitten Suomeen ja yövymme aiempien kertojen tapaan Marja P:n luona. Enpä hämmästyisi jos Marja P myisi pääsylippuja naapureille Rummua katsomaan. Menekkiä ainakin olisi. Viimeksi jo sisar tuli naapurista ihailemaan nuorta herraa, ja loput naapurit, sukulaiset ja kylänmiehet olivat loukkaantuneita, kun heille ei oltu annettu vinkkiä siitä että Hän On Täällä Tänään.

Suomesta palattuamme Rummu lähteekin sitten omaan kotiinsa eli näin on Rummukaisen alppiloma nyt kääntymässä loppua kohden.

6 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

Kyllä on tosi sydäntenmurskaaja jolla niiin sielukkaat silmät!! Terkkuja, samoin "isoveli" Lattelle!
Ajakaa varovasti, ulkona on ihan kamala pääkallokeli, vettä jään päällä!! Huuuu! Meillä laitettiin bussitkin talliin kun eivät uskaltaneet vuoroja ajaa!

Marjattah kirjoitti...

Hyvää Suomen-reissua, ja paljon onnea äidillesi syntymäpäivänä! (Hän on kahta isoveljeäni nuorempi:)

Rummu on hurmaava, ja Latte on verraton sanaseppo.

Nimetön kirjoitti...

En ole kovin koiraihminen, mutta Rummu on tosi mainio ja Latte on suorastaan KOMEA !

Asiasta toiseen: mitä kuuluu nimikilpailulle? Tässä olisi 3 viime hetken(?) ehdotusta:

Villa Marea
Villa Mariilia
B&B Konvehti - tai Villa Konvehti

Huvikumpu on minusta kuin konvehti: kauniin suklaanruskea päältä ja jotain kivaa sisällä...

Terv. Siili

aimarii kirjoitti...

Oletpa ollut ahkera kirjoittaja ja kuvaaja! Minulta meni hetki jos toinenkin ja kolmas, kun uppouduin lukemaan kaikkea Nepalin matkankirjoitusten jälkeen tullutta.
Uusi kamerakin - onnea vain! Ja paaljon upeita kuvia. Rummu on todella linssilude ja Latte vähän niin kuin heh, mitäs me miehet!
Taitaa olla Suomireissu nyt pulkassa ja Rummukin ehkä kotona ja siellä podetään siksi ehkä ikävää. Mutta lohduttaako - jos ei lähde, ei voi tulla uudestaan.
Huippuinspiksiä kuvauksiin ja muutenkin mukavaa äksöniä tälle alkaneelle vuodelle.

Unknown kirjoitti...

Kyllä on ollut todella mukavaa seurata Rummun ja Latten "koiranelämää" sekä erinomaisten kuvien ja tekstien muodossa. Rummu on vieraillut täällä Vaasassakin kesän loppupuolella kun suunnittelimme Seijan ja Riston kanssa Vietnamin reissua. Rummu odotteli vaatimattomasti autossa ja ennen matkan jatkumista se jaloitteli hetken Asevelikylän kuntopolulla. Kaiketi juuri tänään on sitten kotiutumisen aika. Kiitos blogistasi. Sitä on mukava seurata. Todella antoisia, mielenkiintoisia ja viidyttäviä tekstejä ja kuvia. Onnea uudelle kamerakokonaisuudelle. Todella laadukkaita kuvia kunhan vielä löydät siitä kaikki hienoudet. Terveiset Harry Huhta

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista! Ollaan palattu viime yönä kotiin joten vasta nyt pääsin kommentteja katsomaan.

(Harry - suurkiitos kannustavista sanoistasi. Ja tiedoksi, että tämän blogin kommentointi on ns. valvottu. Mikä tarkoittaa, että kommentit ilmestyvät näkyviin vasta sen jälkeen kun olen itse ne lukenut. Eli kaikki kommenttisi tulivat hyvin perille. Hitaus julkaisuun johtui puhtaasti tästä päästä!

Siili - nimiasia on yhä auki ja mielessä. En ole sitä tietoisesti edistänyt kun taloasiakaan ei ole sanottavammin edistynyt. Mutta laitan ehdotuksesi talteen muiden jatkoksi.

Aimarii - Rummu palasi yöllä kanssamme kotiin ja tänään on pojalla Suuri Päivä kun oma perhe tulee häntä kotiin hakemaan.