perjantai 24. joulukuuta 2010

Aattona Villa Ottiliassa

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLE!


Todellakin, lämpöiset jouluntoivotukset kaikille Otepäältä!

Jäi melkein hilkulle että itse pääsimme eilen kotiin Suomesta, jonne meille tuli yllättävä ja kiireinen matka kun Lohjan talolle löytyi ostajat. Kaupat tehtiin keskiviikkona iltapäivällä. Jotenkin lapsenuskoisina kuvittelimme kauppojen jälkeen lähtevämme ensimmäisellä laivalla takaisin Viroon. Kuvittelumme osoittautui harhakuvaksi. Mitään paikkoja laivoille ei ollut yhdellekään laivalle ennen joulua.

Siinä me sitten olimme aika avuttomina että minne me päämme jouluksi painamme, kahden koiran kera. Onneksi kiinteistövälittäjän matkatoimistokontaktit tulivat apuun ja muutaman tunnin kuluttua meille oli saatu napattu peruutuspaikka eiliseltä aamulautalta. Kotiin pääsimme vasta iltamyöhään ja nyt alamme tässä hiljalleen valmistautua jouluun.

Hyvillä mielin siis toivotan kaikille rauhallista ja lempeää joulunaikaa!

Ohessa vielä pieni videopätkä Tiinan, Kimmon, Latten ja Rummukaisen joulutanssista, klikkaa tästä: Linkamilla jytää jouluna (video nähtävissä vain rajoitetun ajan).

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein lämpöiset Joulun toivotukset täältä Vantaalta teidän koko porukalle ja samalla kauniit kiitokset ihanista kirjoituksistasi, joita joka ainut päivä käyn katsomassa !! Sessa ja isäntä sekä koiruus, joka lähettää sinne hännänheilukset kamuille.

Tiina Linkama kirjoitti...

Samoin Sessalla, isännälle ja koiruudelle Hyvää Joulua!

On aina tosi hieno kuulla lukijoista, jotka seuraavat blogia. Tuntuu heti paljon henkilökohtaisemmaltakin kirjoittaminen, kun tietää että jossain sähköisten linjojen takana on lukijoita, joilla on ihan oikea nimi tai nimimerkki.

Rummun äiskä kirjoitti...

Kuumat jouluterveiset kuumalta maalta! Tulimme juuri "joulusaunasta" - 38 asteisesta Spa-altaasta, johon virtasi 100 m:n syvyydestä mineraali-, suola- yms. pitoista vettä.
Ja kun oli saunottu, niin olipas luettavana mainoita joulu-uutisia tilapäiskotiin tultuamme. Sydämelliset onnittelumme Lohjan joululahjastanne. Swengivideollakin oli kirkkaana aistittavissa, että nyt Villa Ottiliassa jyrää. Rummukainen vähän totisempana, mutta vetreänä.
Love and peace & X-mas täältä jostain - Rummukaisen äiskä ja iskä

emo kirjoitti...

Olipa hauska tanssi!

Tunnelmallista joulua koko tanssivalle poppoolle!

toivottavat Emo,tontut, sekä Riitu ja Rölli (joka jo aamusta hankki itse itselleen joulupaistin, eikä jättänyt mitään muille :D)

Marjattah kirjoitti...

Ihanaa joulurauhaa Otepään väelle toivotamme Juhani ja minä.
Olipa mainio joululahja teille Suomessa. Onnittelut kaupoista!

Lämmin kiitos myös matkakertomuksesta, jonka 'uuteen painokseen' on ollut ilo tutustua. Kerronpa salaa sinulle, että jokaisella lyhyellä nettituokiollani täällä hotellin olohuoneessa olen kopioinut kovalevylleni postauksesi kuvineen, ja lueskellut niitä sitten iltalukemisiksi omassa mukavassa huoneessamme (missä ei ole yhteyttä). Matkan arvo kohoaa moninkertaiseksi, kun on taito muuttaa se tarinaksi toisten iloksi ja opiksi.

Tiina Linkama kirjoitti...

Rakkahat Rummun äiskä, emo ja Marjattah - lämmin kiitos terveisistä.

Rummun äiskä - kuten videolta näkee, Rummu keskittyy suoritukseensa, kun taas Latte, tapansa mukaan vaan huitelee mukana. Rummulla onkin vaikeat ja viehkeät moovit.

emo - Röllille tuli sitten oma jouluateria jo vähän etukäteen. :)

Marjattah - mukavaa lomaa siellä paratiisissa! Ja kiva kuulla että tarinani tuo iltoihin ekstrahauskaa.

Hyvää joulua vielä kerran!

(Täällä on vuorossa joulupeseytyminen (sauna jää ehkä huomiseksi) ja sitten alkaa ruuanlaitto. Talo on nyt putsattu ja jouluiseksi tehty. Aika pika-pikaa, kylläkin.

Tarja kirjoitti...

Kaunid Jõulutervitused teille Otepäälle tällä kerta Tallinnasta!

Tulimme myös eilen tännepäin lahtea. Laivaliput oli varattu jo lokakuussa :)
nimimerkillä: kokemuksia on :)

Sylvia kirjoitti...

Hyvät joulut teille kaikille ja onnittelut onnistuneista talokaupoista!! Olipa tosi hyvä joululahja kun vielä kotimatkakin järjestyi!
Kyllä täälläkin ahkerasti lueskellaan blogiasi, sinulla kun on niin mahtavat kertojan lahjat ja hyviä kuvia aina!

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät jouluterveiset täältä Suomen Turusta ja suuret kiitokset joulupaketeista!! Tanssi oli aivan hulvattoman hauska!!

Minäkin seuraan blogiasi aivan säännöllisesti ja nautin kovasti kirjoituksistasi ja upeista kuvista! Olen vaan niin surkea kommentoija ... oiskohan tässä uuden vuoden lupauksen paikka ...

Halauksin,

Sari

Tiina Linkama kirjoitti...

Tarja - kiitos, sitä samaa toivotan sinulle. -- Tosiaan, ei tullut mieleeni että Suomessa on paljon virolaisia jotka haluavat jouluksi kotiin. Lisäki kuulemma jonoja pidensi se, että Euroopan lentokenttien ollessa kaaoksessa monet saksalaiset lensivät Helsinkiin ja pyrkivät sitten autolla Viron kautta kotiin.

Sylvia - kiitos!

Sari - sepä olisi vallan mainio uudenvuodenlupaus!!! Suosittelen!!!

OnuKoo kirjoitti...

Hauskaa ja tunnelmallista Joulua sinne Otepäälle! Lappeenrannassa oli arktiset olosuhteet; nyt taas Hesassa lumimyrskyä odottelemassa.

Tiina Linkama kirjoitti...

OnuKoo - olet kuitenkin päässyt Lappeenrannasta kotiin, hienoa!

Etelä-Viro piiskannut lumituisku lienee ohi tai rauhottunut. On kuulemma tulossa teille päin.

Vallaton kirjoitti...

No, selvisipä sen Suomen reissukin. Onnea talokaupoista!

Jaska kirjoitti...

Olen aina välillä käynyt lukemassa blogiasi. Iloista joulunjälkeistä elämää sinne Otepäälle!

Tiina Linkama kirjoitti...

Vallaton - näin mukavasti tässä kävi.

Jaska - kiva kun ilmoittauduit lukijaksi! Enemmänkin voi ja saa kommentoida, jos siltä tuntuu!