torstai 9. joulukuuta 2010

188. valokuvatorstain haaste: kuva

Tämän viikon haaste oli  kuvahaaste, ja inspiroitua sai annetusta kuvasta vapaasti. Tässä minun vastaukseni haasteeseen:


Lumimyräkkä pauhaa ulkona ja asiakkaita tulossa muutaman tunnin sisällä.


------

Illalla samasta aiheesta:

Portaat jotka kuvassa ovat, ovat takaportaat ja tuovat talon sivustalla olevalle verannalle. Tämä kulkureitti on se, mitä itse käytämme. Asiakkaat tulevat talon edestä alaovesta.

Talon edustaa on Kimmo kolannut apinan raivolla - ja välillä tuntuu että turhaan - muutaman tunnin kuluttua sisäänajoramppi on jo kinosten peittämä.

Asiakkaat silti pääsivät perille ja sisälle asti. Ovat nyt jalkaisin tutustumassa Otepäähän, ja lunta tulee ja tulee ja tulee. On siis aika lähteä kolaamaan tietä uudelleen auki.

Mutta palataan päivän kuvaan.

Se on otettu ehkä n. 11.00. Parin  tunnin kuluttua näyttää maisema jo tällaiselta, teksti hävinnyt ja lumipeite kasvanut.


Auringon laskun jälkeen on jo kaiteiden kinokset nousseet perin muhkeiksi:
Lumen tulon on ennustettu jatkuvan koko yön. Saas näkee millaisen keon alta löydämme aamulla itsemme. Toistaiseksi kuitenkin sähköt ja nettiyhteydet pelaavaat ja lumi satelee suhteellisen rauhalliseen tasaiseen tahtiin.

14 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Luonto on voimakas, tekee tekosensa ilman esteitä.

Elegia kirjoitti...

Upea kuva ja silmiini pisti lumeen kirjoitettu teksti "Help", joka myös haastekuvassa esiintyi. Hieno oivallus haasteeseen!

Kissapelakuu kirjoitti...

Apua kyllä tarvitsetkin jos tuosta pyllymäkeä aiot laskea, on sen verran jykevän näköiset stopparit tuolla mäen puolessavälissä!

Reija kirjoitti...

Hei, sinähän olet oikein "tehnyt" haasteeseen vastauksen. Hyvä.

Kuvatar kirjoitti...

Hieno oivaltava!

kipi kirjoitti...

No joo... noita portaita on hankala nousta. Alaspäin meno sujunee vikkelään. :)

Tapsu kirjoitti...

Jokos Virosta on lumilapiot loppunut, Helsinkissä kuulemma ovat jo tiskin alla:)

Tiina Linkama kirjoitti...

Noepa kommentti Tapsulle - muillekin toki vastaan myöhemmin - ei ole loppunut kun täällä on niin paljon lunta ettei kauppoihin pääse!

peregrina kirjoitti...

Tuossa tilanteessa voisi jo huutaa talkkaria apuun.Kiva oivallus!

Pankin talkkari kirjoitti...

Kekseliästä. Tuo on sitäpaitsi varmasti liukas, jos lumen alla on vähänkin jäätä. En menisi mielelläni.
Tai apua tarvitsisin - vaikka jonkun ritarillisen kyynärpään ü

arleena kirjoitti...

Onneksi portaissa on kaiteet. Kyllä noita ylös pääsee. Vielä.

Unknown kirjoitti...

Sama sade saapui tänne ja täällä on tullu ihan tarpeeksi lunta jo mut minkäs teet. Kamala tuulikin on joten on siis niin "hanuri"ilma että ottaa päähän. Toivottavasti huomenna paistais aurinko niin teidän vieraat näkis kauniit lumimaisemat:)

Tiina Linkama kirjoitti...

Enpä turhaan eilen aamulla HELP-tekstiä kirjoittanut. Viron yli pyyhkäisi illan ja yön aikana Monika-lumimyrsky, joka on aiheuttanut suuria tuhoja monin paikoin. Siitä erillisessä bloggauksessa lisää.

Tiina Linkama kirjoitti...

Täällä on ollut sen verran puuhaa tuon lumen kanssa, että en ole ehtinyt kaikkia kommentteja kiittään ja kommentoimaan. Toki ne olen mielihyvin lukenut ja monelle hauskalle huomiolle naurahdellut. Kiitos siis kollektiivisesti kaikille!