sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Lumen grafiikkaa

Mustavalkoisten ja graafisten kuvien ystäville muutamia otoksia lumen ja jään taiteesta:
11 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Upeita nuo kaksi ylintä, vau!

Sylvia kirjoitti...

Upeita kaikki!

Sirkku kirjoitti...

Ei oikein löydä järkeviä sanoja kommentoimaan, koska kuvat ovat käsittämättömän kauniita. Niitä katsellessa voi syntyä uusia ideoita.

Tarja kirjoitti...

Luonto on kaunis ja kauniit on kuvat!

OnuKoo kirjoitti...

Mahtavan hienot kuvat! Kävin tänään valokuvataiteen museossa katsomassa P Sammallahden retrospektiivin. Sulla olis voinu olla pienessä salissa oma - hyvin olisit pärjännyt :)

Tiina Linkama kirjoitti...

SusuPetal, Sylvia, Sirkku, Tarja ja OnuKoo - ettepä tiedäkään miten hyvään saumaan nämä kommentit tulivatkaan. Miten ne minua ilahduttivatkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisen kuvan roikkuvat 'langat' ovat todella upeita! Samoin koko setti, mutta siinä ensimmäisessä on sitä jotain.

Marjattah kirjoitti...

Kaksi ylintä, melkein abstraktia kuvaa pysähdytti tosiaan vanhan graafikon ihastelemaan. Räiskyvän värikylläisessä mediamaailmassa hienostunut mustavalkoisuus on kuin kirkasta lähdevettä. Kauniita muutkin kuvat.

tuulentukka kirjoitti...

Upeita graafisen pieniä yksityiskohtia. Etenkin jäin miettimään rautakalteri-ikkunakuvaa, jossa lumi oli muodostanut jännittävällä tavalla muotoja.

Marjattah kirjoitti...

Kuin hienointa grafiikkaa on kaksi ensimmäistä! Muutkin viehättävät harmaasävyissään. (Luulin jo kommentoineeni, mutta taisi kolistella roskikseen?)

Tiina Linkama kirjoitti...

Marjatta - jostain syystä ensimmäinen kommenttisi ei tullut hyväksyttyä, vaikka mielestäni tein sen. Siis hyväksyin sen hetki sitten uudelleen - eikä se vieläkään tullut läpi. Kolmas kerta toden sanoi ja nyt on molemmat kommentit julkaistu. Mikä sitten harasi vastaan, en osaa sanoa.

Kiitos myös Lepis ja Tuulentukka kommenteistanne!