tiistai 7. joulukuuta 2010

Veljekset kuin ilvekset

Olen luvannut Rummukaisen perhekunnalle laittaa aika ajoin tänne kuvia todistuksena siitä että pieni jätkä pärjää ja voi hyvin.

Pärjää ja voi. Vaikka olenkin välillä aistivani surumielisyyttä ja melankoliaa pienen hepun sydämessä. On sillä selvästi omaa perhettä välistä ikävä.

Toisaalta, uskon, että mahdollisuus viettää tiivistä aikaa IIIISON lajitoverin kanssa kompensoi paljon koti-ikävää. Pojat ovat niin hulvattoman huvittavia yhdessä. Välillä niin isoja jätkiä ja välillä niin vauveleita. Jälkimmäinen lähinnä jos toinen saa paijuuta ja hellyyttä, vaikka vähäsen. Silloin jää toiselta kaikki muu kesken. Sillä jos toi saa niin sit mulle kans! Meitsistä on kehittynyt aika hyvä kahden käden paijaaja.

Tässä näitä kuvia poikien normaalista arjesta, välillä riehutaan, välillä fiilistellään:


Meno on välistä aika hurjan näköistä, hampaita esitellään.

Lohikäärme ja Pyhä Yrjänä -kuvaelma poikain esittämänä.

Kun meno menee Johtokunnan mielestä liian hurjaksi tulee toruja. Sitten ollaan syyllisen näköisiä.

Latte kirputtaa Rummua ja Rummu hymyilee koko hammaskalustollaan.

Oikeasti me ollaan maailman parhaita kavereita.

Me ihan oikeasti rakastetaan toisiamme. Me vaan ollaan tällaisia karvapoikia. Veljeksiä kuin ilvekset. Vähän hulvattomia.

5 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

"Liian vähän koirakuvia!" oli 4v Saaran kommentti, kun pyysin pikkutytöt katsomaan kuvia.
Eli tykättäis katsoa enemmänkin.

Tiina Linkama kirjoitti...

Kerro Saaralle, että varmasti kuvia tulee jossain vaiheessa lisää.

Nyt pojat ovat tutilullaa-maassa, joten Saaran täytyy odottaa hetki. :)

TirriLiisa kirjoitti...

oi miten suloisia!!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kerrassaan ihana tuo viimenen kuva, ei toki muissakaan mitään vikaa ole. Ja olen niin täysin samaa mieltä Saaran kanssa.

Rummun aiska kirjoitti...

Koiraveljet nayttavat parjaavan mainiosti. Taallakin koiria nakee, joskus valitettavasti hakeissa mopojen peralla. Arvaattekos, minne niita viedaan? Parempi ettei vastata.
Taalla nakee paljon pienia ja vahankarvaisia koiria. Ei kuitenkaan yhtaan Laten tai Rummun kaltaista ole tullut vastaan. Uniikki kappaleita molemmat tyynni.
Haleja molemmalle karvapojalle ja niiden hoitajillekin Aasiasta - taalta jostain jossa ei edes aan paalle laitettavia pilkkuja tunneta.