sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Sydäntenmurskaaja Rummukainen

Tämän joulun ehdoton hitti on ollut kahden puolen lahtea nuori herra Rummukainen. Missä ikinä käymmekin, vie kaiken mahdollisen valovoiman muulta perheeltä Vähä-Jätkä alias Torpedo alias Nokkaeläin alias Sotamies Rummukainen.

Minä ja Kimmo luovutamme mielellämme paikkamme parrasvaloissa Rummulle, Latte sen sijaan on vähän nyreissään, kun se jää ihmiskohtaamisissa aina hieman statistiksi.

Mutta valovoimainen on Pieni Herra, ja ihana. Olen usein sanonutkin Rummun Äiskälle, että Rummu ei ole tältä planeetalta. Se tulee jostain Koira-Tähdeltä, josta se on lähetetty ihmisten keskuuteen älykkyytensä ja suuren sydämensä vuoksi.

Pienen eläimen suora, hieman surumielinen katse sulattaa paatuneimmankin sydämen. Vai mitä sanotte?


Toinen korva alhaalla, toinen ylhäällä, perusasento

Tarvittaessa nostetaan molemmat höröttimet pystyasentoon.

Katse joka sulattaa kovimmankin sydämen.

Oman möksän uumenista on hyvä seurata ulkomaailmaa.

Oma pesä on paras pesä.

Hui!


Kenguru-impersonaatio

Rummulla on kaksi petiä, yöpeti makuuhuoneessa, ja päiväpeti keittiössä, jääkaapin läheisyydessä. Kun jääkaappi aukeaa, on se aina yhtä mielenkiintoista. (Peti on kellahtanut jossain vaiheessan nurin narin, mutta toimii se näinkin.)


Vielä pari viikkoa jatkuu Rummukaisen alppiloma Otepäällä. Ja sitten saapuvat rakkaat Iskä ja Äiskä idänmatkaltaan. Jotenkin tuntuu kuin Rummukainen tietäisi sen.

Haikea tulee ero olemaan, kuten viime vuonnakin. Mutta arvaan, ettei tänäkään vuonna Rummun askel ole raskas kun se lähtee perheensä mukana omaan kotiinsa. Oma perhe on oma perhe. Me sijaisvanhemmat olemme pyrkineet tekemään parhaamme, että nuori herra viihtyisi luonamme.

6 kommenttia:

Suski kirjoitti...

Hei!

Vaikka olen lukenut tarinat Rummukaisesta niin nyt en muista oletko pohtinut rotua... Mutta siis minun mielestäni Rummukainen muistuttaa hyvin paljon länsigöötanmaanpystykorvaa. Ja jotenkin rodun luonteenkuvauskin voisi sopia? Ei ehkä sataprosenttinen göötti, mutta oisko sukua kenties kuitenkin. =)

http://www.lansigootanmaanpystykorvat.com/goottirotu.php

Tiina Linkama kirjoitti...

Rummukaisen rotua en ole pohtinut, se kun on saapunut Koira-Tähdeltä ja on täysin omaa rotuaan ja lajiaan.

Gööttiä voisi siinä olla ja varmasti myös schäferiä. Ja sitten myös vuorikaurista ja hippiäistä.

Latten rotumääritys on helpompi, siinähän on leijonaa, laamaa, kengurua, haita ja partasuumonnia.

Rummun äiskä kirjoitti...

Hei Vietnamista!
Rummun rotu on määritelty passissa, segaverelinen minihundikoer.

Loistavia luonnekuvia, juuri tuollainen veijari se on. Ai, päiväparkki on jääkaapin vieressä,varmaan anovin katse aina, kun kaappi aukeaa!!

Kiitos ihanista kuvista, tippa tuli silmään-IKÄVÄ!!!

Tiina Linkama kirjoitti...

Rummun äiskä - Kohtahan te jo tapaatte!!! Ei enää kuin pari viikkoa!

Suski kirjoitti...

Noista sun rotumääritelmistä voi vaan yrittää kuvitella, kuinka monipuolisia ja ihania nuo kaksi on! =) Mut passissahan se virallinen rotu tietty lukee niin kuin Rummun äiskä sanoi. =D

marja p kirjoitti...

Sain runsaasti toruja joulun pyhinä pariltakin taholta, jotka olivat lukeneet Rummun tarinan. Torut tulivat siitä, että en ollut älynnyt kutsua heitä katsomaan tätä kuuluisaa pikku koiraa, sen yöpyessä residenssissäni Tiinan ja Kimmon kiinteistökauppareissulla. Uskon Tiinan tavoin, että kyllä se on kotoisin Koira-Tähdeltä!