torstai 7. tammikuuta 2010

Siniset ajatukset toteutettuna

Kampaajalta on saavuttu, ja toteutin ajatukseni sinisistä hiuksista tai paremminkin siniraidallisista hiuksista. Astrid teki työtä käskettyä, sekoitteli värejä ja raidoitti hiukseni niin, että nyt päästä pitäisi löytyä kuutta eri väriä. Luultavasti värisävyjä on enemmänkin.

Ja tulihan tästä päästä aika hurja, ja tänään se on vielä hurjempi. Kuulemma otsalla leimuava punainen vähenee merkittävästi parin pesun kuluttua ja värit alkavat toivon mukaan sointumaan paremmin yhteen. Mutta tänään on oranssi TOSI oranssi, sininenkin on aika lailla sininen, mitäpä muutakaan.

Mutta sain aika lailla sellaiset hiukset kuin itse halusin -- ja se kai lienee tärkeintä. On ainakin jotain erilaista aiempaan raidoitukseen.

Tässä muutama pikaotos hiuksista, suoraan kampaajan jälkeen. Mitä frisyyriä niissä ikinä olikaan on kadonnut karvalakin alla, mutta näkyypä väri ainakin.

Ensin sivusta:

Sitten päältä:Sitten takaata kiinni - näin tulen luultavimmin kuitenkin eniten hiuksia pitämään:Ja laitetaan nyt tähän vielä yksi naamakuvakin, joka ei ole lainkaan imarteleva: ilman meikkiä kovassa pakkasilmassa olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni:
Ehkä näihinkin vielä tottuu.

Uusien hiusten kunniaksi kävin vielä paikallisessa Anni Boutiquessa, joka on käsityö- ja matkamuistokauppa ja löysin sieltä tarjouksesta tällaista lankaa, joka oli kuin värjätty näihin hiuksiin. Pakkohan sitä oli ostaa:
En vain ehdi stikata itselleni lauantai-illan aterialle juhlavaa villapaitaa vaikka miten yrittäisin, harmin pamaus.  No onhan minulla kuitenkin muuten aikamoinen pamaus päässä, joten eiköhän se riitä juha-aterialle!

--

lopuksi hintatietoiselle lukijalle vielä koko roskan hinta:

- minun hiukset, leikkaus, raidat, pesu ja kuivaus JA Kimmon hiukset, leikkaus: 490 kruunua eli molemmat päät yhteensä n. 31 euroa
- langat, 400 gr eli kahdeksan kerää á 9 kr: yhteensä 72 kruunua eli 4,60 euroa

ja kerrotaan että ostinpa Anni Boutiquen poistokorista neljät 80 cm pitkät pyöröpuikot, joista kukin maksoi kokonaiset 15 kruunua eli n. euron.

Ei paha.

9 kommenttia:

Onukoo kirjoitti...

Värileikki onnistui todella hyvin. Kun ekan pohdintasi luin, mietin hieman epäileväisenä, että mitäköhän tästä mahtaa tulla. Hieno tuli:)
Piiitkän kaulaliinan ehdit hyvin valmistaa juhlailtaan mennessä. Niin, että puikot soimaan.

Vallaton mummeli kirjoitti...

Heh, rouva ostaa uusia lankoja, jotka sointuvat hiuksiin. Aika erikoinen, mutta ei paha, sanoo harmaapäämummu. Mun kampaaja ei suostunut värjäämään hiuksiani. On kuulemma niin upea harmaa :)

Sylvia kirjoitti...

Tuo päälläsi oleva villapaitahan sopii myös kuin hanska käteen! Että eihän tässä ole kiirus kutoa uutta.

Tiina Linkama kirjoitti...

Ette tippuneet tuolilta, hyvä!

Vihreä villapaita on kovasti rakas ja paljon käytetty, mikä näkyy valitettavasti päältä.

Ja olen ymmärtänyt että se Maikrahv on fiini paikka, joten vanhassa retkussa ei sinne oikein viitsi lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta tukasta!

Laitoin tuonne aiempaan postaukseen vinkkejä ratikkamatkailuun täällä Tallinnassa. Toivottavasti löydätte vaivatta perille, minne haluattekin!

- S

Anonyymi kirjoitti...

Oooh! Onnittelut uuden pään johdosta! Ihanat hiukset!

Ja suorastaan sormeni alkavat syyhytä kutomiseen tuota lankaa (ja hintoja) katsellessa... On iskenyt joku kutomisvimma - viime viikonloppuna kudoin miehelle villasukat. Tiukan neulekäsialan takia niistä tuli tukivillasukat. Seisovat itsekseen lattialla.

Ryhdy välittämään lankoja tänne pohjoiseen, sivubisneksenä...

t. Anja

Marjattah kirjoitti...

No nythän on villi pää! Hieno kerrassaan. Kauniin hymynkin nostaa kasvoille :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan ihanat hiukset!!! Kyllä rupesi nyt itsellekin tekemään mieli raitoja hiuksiin! Taidanpa seuraavalla kampaajareissulla kokeilla jotain uutta väriä sinun rohkaisemana =)

Halauksin,
Sari

Anonyymi kirjoitti...

Vauh!
Todella onnistunut värjäys. Ensin kuulosti aika gagalta idealta, mutta lopputulos on kyllä tyylikäs! Ihanat langatkin olit löytänyt. Sääli ettei omat hartiat enää oikein salli kutomista - alkaa vihloa niin julmetusti... alkoi kuitenkin omiakin kudinsormia kutittaa, kun noin ihania lankoja näkee.
Oikein hyvää viikonloppua teille Tallinnaan!
Jaana