torstai 21. tammikuuta 2010

Otepään lumitilanne

Viime päivinä ovat hiihtäjät aktivoituneet, lieneekö syynä Otepään hiihdon maailmancupin osakilpailu ja sen myötä television kautta välittyneet maisemat Otepään upeista maisemista. Puhelin soi Villa Ottilia B&B:ssä monta kertaa päivässä ja meiltä kysellään latutilannetta ja lumitilannetta ja huonetilannetta majatalossamme.

Latutilanne ja lumitilanne ovat mitä mainioimmat, ja huoneitakin löytyy vielä.
Ajelimme tänään lyhyen reissun Otepään maisemissa ja minä kuvailin talvisia maisemia. Nämä kuvat vastannevat kiinnostuneiden kyselyihin: onko Otepäällä lunta?
Ja siltä varalta että lumi äkkiä loppuisi, mikä ei tällä hetkellä todellakaan tunnu olevan akuutti kysymys, sitä tehdään jatkuvasti lisää. Otepäällä hiihdetään tänä kevättalvena pitkään!
Jos lumileikit, hiihtäminen, laskettelu upeissa maisemissa on sinun juttusi, ja mietit mitä tehdä hiihtolomallasi, ota yhteyttä ja kysy tilannettamme Villa Ottiliassa. Tällä hetkellä helmikuulle löytyy vielä aika ajoin tilaa, maaliskuulle on runsaammin vapaita pätkiä, vaikka tulisit hieman pidemmäksikin aikaa tai vaikka isommalla porukalla.

Ja Villa Ottilian kotisivut kuvineen, yhteystietoineen ja hintoineen löytyvät osoitteesta: http://www.villaottilia.ee/  tai laita postia tulemaan: reservation@villaottilia.ee

Lisää Otepää-aiheisia talvikuvia löytyy vaikkapa täältä: http://www.villaottilia.ee/otepaa1  (Nämä kuvat ovat viime vuoden tammikuulta, mutta yhtä hienoa täällä on juuri nyt, ellei suorastaan vielä hienompaa!)

Nyt kannattaa ottaa kaikki irti näistä ilmoista ja maisemista! Tervetuloa!


Ei kommentteja: