torstai 14. tammikuuta 2010

Hetki ennen hulinaa Otepäällä

Huomenna se sitten on taas käsillä: Otepään murtomaahiihdon maailmancupin avajaiset. Ja sitten Otepää täyttyykin viikonlopuksi tuhansista kisavieraista ja kisahauskuudesta. Ja tänä vuonna näyttävät ilmatkin suosivan - lunta on enemmän kuin miesmuistiin, ilma on mukavan napakka, hiihtopäiviksi on luvattu sellaista -10c asteen molemminpuolista pakkasta, ja myös mahdollisuus auringonpaisteeseen.

Villa Ottilia on arvatenkin täynnä, meillähän on sama herraseurue yöpymässä jo neljättä kertaa. Puhuttaessa kanta-asiakkaista. Minä ajattelin käydä myös kisoja katsomassa, vaikka en ole muistanut / ehtinyt anoa akkreditoitun toimittajan lehdistöpassia, jolla päästä vaivatta kisa-alueelle. On ollut mielessä niin paljon kaikkea muuta. Saas näkee riittääkö pelkkä lehdistökortti ovella vai pitäisikö ostaa ihan kisalippu.

Huomenna siis lähtee, mutta tänään Otepää tai ainakin Villa Ottilia vielä nukkui Ruususen unta. Aamulla kun heräsin, näkyi ikkunasta tällaista:Kyllä tällaiset näyt aina herkistävät, vaikka peuroihin olemme jo tottuneet ja peuratkin meihin. Lattekaan ei muutamaa rohkeaa yksilöä sanottavammin pelota. Koiran iltakävelyllä kohtaaminen tapahtuu aina saman kaavan mukaisesti, molemmat osapuolet pysähtyvät ja jähmettyvät paikoilleen. Peurat ovat lähtövalmiina ja Latte pohtii kuumeisesti miten pääsisi irti remmistä.

Aurinkokin pilkahteli kauniisti pilvien raosta, ja otinpa sitten vielä muutamaisen kuvan talvisesta Villa Ottiliasta, joka on nyt pesty, pedattu ja puleerattu odottamaan seuraavia asiakkaita:


Jos nämä kuvat houkuttavat ja saavat suksijalan vipattamaan, ei muuta kuin varaamaan meiltä petipaikkoja. Ja Ottilian osoitehan ja hintatiedot löytyvät osoitteesta: http://www.villaottilia.ee/

Tervetuloa!

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ensi katsauksella ajattelin, että ekassa kuvassa on Latte :)

Otepäässä on aina hieno fiilis maailmankupin aikana. Myös suomalaiset hiihtäjät tykkäävät siitä kuulemma paljon. Virpi (Kuitunen)äsken kehui miten kiva paikka onkin. Uskokaa Virpiä!

Tiina Linkama kirjoitti...

Tuleekohan Sarasvuokin... Kai paparazzin täytyy tosiaan paikalle mennä ja napata yksi pusi-pusi-kuva!

Minullahan muuten on arkistoissa valokuva jossa Virpi poseeraa korkeimmalla voittajapallilla, eli ei ihme että neitoa tämä cup viehättää!

Unknown kirjoitti...

Muista ottaa kuvia kylteistäkin mitä Jari mahdollisesti Virpin kannustamista varten puihin on kiinnittänyt :)

Maris kirjoitti...

Ihana näky ikkunasta, niin symppis! Mä haluan ehdottomasti asua joskus sellaisessa paikassa, jossa takapihalla vilisee rusakoiden lisäksi myös metsäkauriita ja kettuja.