maanantai 1. kesäkuuta 2009

Villa Ottilia -perhehotellin kesäkampanja

Villa Ottilia perhehotellin kesäkampanja ryhmille ja yrityksille – ja myös yksityisille matkaajille.Kesä on jo täällä – miten on lomasuunnitelmien laita sinun lähipiirissäsi, töissä, perheen keskuudessa, kaveri- tai harrastusporukoissa?

Nykyisessä tiukassa taloudellisessa tilanteessa ihmisten lomabudjetitkin ovat hieman kaventuneet. Etsitään uusia ja vaihtoehtoisia lomakohteita. Ja mikä siis onkaan parempi kohde kuin edullinen Viro!

Virossa hinnat ovat nyt matalimmillaan, ja Villa Ottiliassa on nyt menossa yritys- ja ryhmäkampanja, joka tarjoaa yritysten henkilökunnille ja 8 – 14 henkisille ryhmille todella edullista vaihtoehtoa.

Luuletko että yrityksesi olisi kiinnostunut tällaisesta henkilökuntaedusta?

Tai onko työpaikallasi harrastusporukkaa tai muuten samanhenkistä porukkaa, joka voisi ajatella lähtevänsä viettämään muutamaa suvista päivää yhdessä? Tai kuulutko johonkin harrastusryhmään tai kaveriporukkaan, joka haluaisi oman henkilökohtaisen tarjouksen?

Pyydä meiltä tarjous, me kerromme miten edullisesti lomailu sujuu Villa Ottiliassa.

Tarjouspyyntö ei tarkoita mitään sitoutumista. Ainoa mitä toivomme on, että lähetät sähköpostitse meille sen henkilön nimen ja kontaktitiedot firmassasi, on kyse sitten matkasihteeristä, henkilöstöpäälliköstä, harrastuskerhon vetäjästä tai vastaavasta, jolle voimme sähköpostilla saattaa tarjouksemme. Tarjouksemme koskee silloin koko firman henkilökuntaa, myös yksityismatkailijoina.

Ryhmille yöpyminen Villa Ottiliassa tulee vielä edullisemmaksi! Jos olet ryhmätarjouksesta kiinnostunut, kerro se erikseen.

Tarjouspyynnön saat kun lähetät viestin osoitteeseen: info@villaottilia.ee ja kerrot kenelle ja mihin voimme toimittaa Kesän SUPERtarjouksen firmassasi tai tuttavapiirissäsi.

Helppoa:

Laita: sähköpostin otsikoksi: Tarjouspyyntö.
Kerro: mistä yrityksestä tai yhteisöstä on kyse.
Kerro: yhteystiedot henkilöstä tai osastosta, jolle voimme edullisen tarjouksemme lähettää.

Jos olet kiinnostunut Ryhmätarjouksesta, kerro kuinka suuresta ryhmästä olisi kyse ja mikä voisi olla vierailun ajankohta.

Lähetä: viesti osoitteeseen info@villaottilia.ee

Voit pyytää myös henkilökohtaisen tarjouksen itsellesi ja perheellesi – SUPERhinnat koskevat ryhmiä, mutta myös yksityisille matkailijoille voimme tarjota majoitusta normaalia edullisempaan hintaan.

Kaikki saamamme kontaktit pysyvät luonnollisestikin luottamuksellisina, emmekä anna tietoja eteenpäin.

Haluamme kertoa halvoista hinnoistamme sinulle ja sinun kontakteillesi – mutta emme välttämättä tiedä mistä sinut tai kontaktisi löydämme. Siksi meillä on siis tällainen käänteinen kampanja! Kerro sinä mitä tarvitset, ja me kerromme miten voimme sinua palvella – edullisten hintojen avulla.

1 kommentti:

Sylvia kirjoitti...

Hyvä esillepano! Toivottavasti saat paljon vieraita!!