lauantai 13. syyskuuta 2008

Latten aiempaa tuotantoa: James Bond ja Lara Croft

14.12.2006

Iskä ja Äiskä ovat ottaneet käyttöön uudet roolinimet, ehkä se tekee heidän elämästään mielenkiintoisempaa. Iskä on kuulemma James Bond ja Äiskä Lara Croft. Molemmat kulkevat ympäriinsä vesipyssyn kanssa, jolla yrittävät torjua meitsin yrityksiä laajentaa elämänpiiriäni esim nousemalla tiskipöydälle tai järsimällä Johtoportaan vanhaa pianoa.

Kerron teille yhden intiimin jutun, joka Äiskästä oli kuulemma kovasti hauska, älkää kertoko Iskälle, että olen kertonut, se on siitä vähän nolo.

Taustaa: olen keksinyt että valojen sammuttua alan kiivetä sänkyyn, jalkapuolelta, varovasti. Pari kertaa olenkin onnistunut saavuttamaan tavoitteeni, vaan sitten on tullut lentävä lähtö.

Eilen illalla sitten edettiin taas normaalien rutiinien mukaisesti, valot sammuivat ajallaan ja johtokunta eli James Bond ja Lara Croft kiipesivät petiin. Minä jäin kytikselle sängyn jalkopäähän.

Mutta en ollut ainoa, joka oli hiljaisuudessa kytiksellä. Myös James Bond makasi liikkumatta, vesipyssy kourassaan valmiina strittaamaan minua ensihypyllä. Jännitys oli käsinkosketeltavaa, kuin parhaissa agenttifilmeissä. Minuutit kuluivat, odotin sopivaa hetkeä, kunnes laskin sen koittaneen - hyppy - vesilaukaus yössä - ja sitten kamalaa sadattelua.

Äiskä kysyy, jotta mitä se James Bond sadattelee, eikä auttanut Iskän kuin myöntää että oli epähuomiossa ampunut itseään munilleen. Äiskä oli tukehtua nauruun.

Totesi että vesipyssy on totta tosiaan vaarallisin ase, jonka voi Otepään Bondille antaa.

Terv Latte

Ei kommentteja: