lauantai 10. syyskuuta 2011

Ruskaretki Viroon - elämyksiä ja värejä Otepäällä

Päivät käyvät lyhyemmiksi ja syksy tekee tuloaan. Maailma muuttuu punasävyiseksi, keltaisen ja okran raidoittamiksi suuriksi väripinnoiksi. On yksi kaikkein hienoimmista ajoista lomailuun - miten sääli että harvalla on tähän aikaan enää lomaa jäljellä.  Ja vielä harvemmalla tietoa siitä, miten upea on ruskan aika Etelä-Virossa ja Otepäällä.

Jos kuitenkin mielessäsi on pieni loma ja ajatus ruskasta - mieti tällaista vaihtoehtoa: Lapin sijasta reissu Viroon ja Otepäälle! Maisemat ovat upeat, rauhaa ja hiljaisuutta löytyy, ja kaikki aika lailla edullisemmin kuin mitä matka Lappiin kustantaisi.

Villa Ottilian varauskirjassa on paljon tilaa sinulle ja ystävillesi tulla nauttimaan äärettömän seesteisistä maisemista, kävelylenkeistä luonnossa, niin Pyhäjärven rannan hoidetuilla rantateillä, Otepään luonnonpuiston ohjatuilla metsäpoluilla kuin upeilla suomaisemilla, joita niitäkin löytyy suhteellisen läheltä meitä.

Rennon ja happea täynnä olevan päivän jälkeen on mukavaa ja itseä palkitsevaa nauttia hyvä juhlaillallinen - sekin Suomen hintoihin nähden edullisesti. Vaihtoehtoja löytyy myös ruokapuolella jokaiseen makuun!

Siis, jos innostut asiasta, ota yhteyttä: http://www.villaottilia.ee  tai soita meille: +372 796 2000.

Tai lähetä sähköpostia: reservation@villaottilia.ee

Ja alla muutamainen kuva sanojen vakuudeksi Otepään upeista syksymaisemista, jotka ovat kuin luodut ruskaretkeläisille:

Otepään kumpumaiseman aaltoilevat puurivistöt alkavat hiljalleen vaihtaa väriään muodostaen upeita suuria väripintoja.

Pyhäjärvi on valmistautumassa syksyyn ja ruskaan.


Yllä oleva kuva on Endla-suolta, jossa seikkailimme vuosi takaperin. Lähempääkin Otepäätä löytyy mielenkiintoisia suomaisemia ja ohjattuja luontopolkuja ja helppokulkuisia pitkospuita.

Me ohjaamme ja kerromme minne mennä - sinun tehtäväsi on vain löytää tie meille ja me kerromme mitä ja minne täällä kannattaa mennä!

Ja, lopuksi, vaan ei vähimpänä vinkkinä: lokakuun alusta alkaen ovat hintamme myös kesää selkeästi edullisemmat - eli nyt saisi hyvää halvalla!

1 kommentti:

Mannu kirjoitti...

Mua vanhana pohjoissuomalaisena ei nappaa yhtään ajatus ruskalomasta Lapissa... Mutta ruskaloma Etelä-Virossa kiehtois kovinkin... Jonain päivänä, sanokaa minun sanoneen...