perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kesäloma mielessä? Tule Võsulle, Huvikumpuun!

Pieni muistutus kaikille niille, jotka suunnittelevat kesälomaansa jo tässä vaiheessa. Tänä kesänä aukeaa Võsun rannalla sijaitseva majatalomme Huvikumpu asiakkaille.

Tarjolla on kolme neljän hengen omavaraista asuntoa, josta löytyy keittiöt, wc:t suihkuineen. Astiat tulevat myös talon puolesta. Itse sinun tarvitsee tuoda tullessasi vain omat lakanat ja pyyhkeet.

Huvikumpua vuokraamme viikkopohjalta ja yhden neljän hengen asunnon viikkovuokra on 390 euroa.  Yöpymiset ma-ma tai sovittaessa su-su, mikä tekee yhteensä siis 7 yötä.

Paikan sijainti on erinomainen, vain 70 km Tallinnasta hyvien ajoyhteyksien päässä. Meri ja hiekkaranta ovat siinä vieressä, samoin runsaasti nähtävyyksiä, luonnonkauniita paikkoja, upeita polkupyöräilymaastoja, kartanoita etc etc.

Heinäkuu on jo varattu mutta kesä- ja elokuulle on hyvin tilaa. Ota yhteyttä: tiinalinkama ät villaottilia piste ee! Tai soita, puhelinnumeron löydät Villa Ottilian kotisivuilta (yritän näin välttää spämmiä tänne blogiin, en tehdä sinun elämästäsi vaikeaa, pahoittelen pientä mutkaa puhelinnumerossa) http://www.villaottilia.ee/

Oheisista kuvagallerioista näet kuvia Huvikummusta sisältä ja ulkoa.

Ja tässä tämä kuvagallerioita, jossa kuvia talosta ja lähiseuduista ja huoneista:

Vierashuone Varhainen Lintu
Vierashuone Satakieli
Maisemia lähiseuduilta, talosta, Võsulta ja Lahemaalta: tässä ja tässä ja tässä


Tässä Huvikumpu viime marraskuulta - yllä olevissa gallerioissa runsaasti kesäkuviakin

Vielä Võsusta ja sen sijainnista - kuten yllä sanoin, se on erinomainen ja tarjoaa viikon joka päiväksi nähtävää ja tehtävää niille, jotka eivät halua viettää leppeitä kesäpäiviä Võsun hiekkarannalla, mikä ei ole hullumpi vaihtoehto sekään.

Tässä vain aivan muutamainen linkki aikaisempiin kirjoituksiini lähiseuduilta:
Jos olet innostunut kahden viikon tai puolentoista viikon paketista Virossa niin, että siihen kuuluu viikko Võsulla ja toinen Otepäällä, Villa Ottilia-majatalossamme, ota yhteyttä ja räätälöimme sinulle juuri sopivan pakettihinnan!

Nyt ajatukset siis kesää kohti! Tervetuloa!

1 kommentti:

marita kirjoitti...

Tulossa ollaan,arvaa vaan kuinka jo odotellaan.Päästään oikeesti Huvikummun tunnelmaan,eikä vain kuvitteellisille Vösunretkille. kyllä tuntuu nyt jo hyvälle,vaikka hetken vielä joutuu odottelee.toivon että toisetkin hoksaavat ottaa matkareitilleen Huvikummun yöpymiseensä.Uskon että on kokemisen arvoista.Johan olemme kohta komuneet kaik tarjoamanne yösijat.Jote kokemuksen ääni puhuu,kyllä kannattaa!ps.oisko Lattella kuulumisia?pitkästä aikaa.