perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ihania asiakkaita Lappeenrannasta

On se vaan meidän elämämme (ja Villa Ottilia B&B:n elämä) aika jänskää. On aikoja jolloin ei tunnu tapahtuvan mitään, ja sitten perään on ihanaa haipakkaa.

Me matkailualan yrittäjinä tietenkin toivoisimme, että reipasta liikennettä olisi vuoden läpi, mutta olemme toki kiitollisisia kiiresesongeistakin. Helmikuu ja maaliskuu ovat sitä parasta hiihtoaikaa Otepäällä, ja helmikuulle asettuvat myös Suomen nuorison hiihtolomaviikot. Eli helmikuu on meillä ollut perinteisesti aika vipinää.

Kiiresesonki tietenkin tarkoittaa meille konkreettisesti työtä.  On paljon tehtävää, huolehdittavaa. Kahden hengen henkilökunnalla se tarkoittaa tinkimistä omista yöunista.

Mutta mikä on sen palkitsevampaa kuin saada vieraakseen ryhmä, joka on lähtökohdiltaan innostunut ja valmis kokemaan Otepään ja Etelä-Viron tarjonta avoimin mielin ja sydämin! Ryhmä, joka heti aamusta alkaen on hyväntuulinen, riippumatta ilmasta.  Jos on hyvät hiihtokelit, silloin hiihdetään! Ja jos ei, niin silloin tehdään jotain muuta mukavaa!

Tällainen super-ihana elämysryhmä saapui Villa Ottiliaan helmikuun loppupuolella Lappeenrannasta ja viihtyi luonamme neljä yötä. Tänä aamuna halattiin ja sanottiin lämpimät näkemiset ja toivoteltiin lämpimästi uudelleen takaisin.

Tällaiset ihanat, aktiiviset, huumorintajuiset, reippaat ja hauskat ryhmät ja niistä huolehtiminen ovat sitä ihan parasta tässä työssä!

Haluankin näin blogin kautta kiittää ensinnäin Kipaa, joka toi hulvattoman hauskan ja mukavan ryhmänsä tänne, ja toisena Veijo Ventoa, joka toi porukan perille. Kolmanneksi haluan kiittää teitä kaikkia ihania matkalaisia, jotka toitte iloa ja naurua kotiimme! Uskon, että samaa mieltä on myös paikallinen ravintolamme l.u.m.i,  jossa lauloitte ex-tempore kuorossa kiitoslaulun ravintolan kokille!

Tervetuloa uudelleen luoksemme!


Upea, hieno porukka Lappeenrannasta
1 kommentti:

marja p kirjoitti...

Hienoja uutisia Otepäästä! Olen aina ollut sitä mieltä, että eteläkarjalaiset ovat mutkatonta ja mukavaa väkeä, ja nythän se taas tuli todistetuksi. Esim. Lappeenrannan torilla ei tarvitse kauan ypö yksin istua kahvittelemassa, kun jo juttuseuraa löytyy!