perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pieni askel ihmiskunnalle - iso hiustyvelle

Hitto, että olen huono kirjoittamaan otsikoita! Tuokin ontuu pahasti. Mutta olkoon.

Halusinpa vaan kertoa, että viime aikoina on mielessä vellonnut tai kutenut tai lamannut tyven hiljaisuus, kuin vanhassa lammessa. Mitään ei tapahdu. Pitäis maar vissiin tehrä jotain.

Niinpä sitten päätin tehdä jotain - hyvin naisille tyypillisesti - eli vaihtaa hiusteni värin. Operaatio ainakin oli innoittava, ja jälkien siivoaminen - kuin kylpyhuoneessa olisi riehunut Viiltäjä-Jack - sitäkin innoittavampi.

Tällaista jälkeä syntyi. Ainakin muutosta entiseen ulkoasuun. Kommentteja vastaanotetaan, ja vain kaikkein pahimmat herjat jätetään julkaisematta.


12 kommenttia:

Kimmo Linkama kirjoitti...

Ollakseni toistamatta itseäni pistänpä tähän kommentiksi vain linkin.

aare kirjoitti...

Voe yhren kerran, oliko tuo se aiottu väri, vai menikö pieleen... Erotut ainakin porukasta, ja kaikkeen tottuu.

p.s. Kimmon linkki ei toimi.

Tiina Linkama kirjoitti...

Aare, niin outoa kuin se sinusta voi olla, minä olen tyytyväinen, ja se lienee tärkeintä.

Ihan oikeasti, oliko tämä sinusta hirveä?

Maris kirjoitti...

Hieno tukka!!

marja p kirjoitti...

Uusi ilme hiuksille tekee ihmeitä koko ihmiselle, piristää ja moni asia tuntuu valoisammalta ja mukavammalta kuin aikoihin!Hyvä Tiina ja vauhdikasta kevään odotusta!

aare kirjoitti...

Ni ihan aikuisen oikeasti, ei se hirveä ollut, sopii sinulle hyvin. Se on vaan tuo huumorinkukka kuin voikukka, tuppaa esiin missä vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pirteä väri! Sopii persoonaasi!
Susanna

aimarii kirjoitti...

Räiskyvä väri, sopii sinulle mainiosti.

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Ja Aare - kaunis on se huumorin kukka, vaikka voikukkanakin.

Eipä silti, facebookiin laitoin aamulla pohdintaa että värjätäkö vai eikö. Ja kun olin sitten värin päähän täräyttänyt laitoin sinne kuvan, ja ilmoitin että en sitten halua kuulla Aira Samulin -vitsejä, vaikka hieno nainenhan Aira on.

Sainkin illan lopuksi kommentin, että en näytä yhtään Samulinilta, sillä Samulin on laiha. - Kai se tämäkin oli huumorin kukka. Vähän terävät terälehdet vaan tällä kukkasella.

No, voihan sitä naljailla kaverien kesken, - nali ja (sen gen. nalja) on muuten vitsi viroksi. Ja vitsailija tai vitsiniekka on puolestaan naljahammas.

Tiina Linkama kirjoitti...

aarlle piti muistaessani kertoa, että Kimmon linkki toimii vain jos olet Facebookissa. (Joko verenpaine nousee, aina se facebook tunkee joka paikkaan...)

Suski kirjoitti...

Hieno tukka! =) Totta se tosiaan on, että uusi väri piristää. Kiva!

aare kirjoitti...

No niinpä arvasit oikein, kuten on aiemminkin puhuttu, naamakirja tunkee kaikkialle, ja vanhanaikaisesti ajattelevat putoavat kärryiltä, minkäs voit... ei sitten niin mittään, täytyy vaan ihmetellä mualiman menoa. Sorry hidas kommentointi, mutta ollaan oltu vähän "korvessa" ja ulkona sähköisestä viestinnästä.