lauantai 3. maaliskuuta 2012

Villa Ottilian uudet facebook-sivut

Nyt olemme sitten naamakirjassakin - vihdoinkin! Niin moni on meille painottanut sitä että tulevaisuuden markkinointi on pitkälti juuri markkinointia sosiaalisessa mediassa. Onhan toki tämä blogikin yksi markkinointikanava, mutta nyt siis ollaan ihan virallisestikin facebookissa yrityssivulla.

Sinnehän pääsee tästä: http://www.facebook.com/VillaOttilia

Jos olet itse kirjautunut facebookiin, voit liittyä sivun kannattajaksi ja tilaajaksi peukuttamalla sitä. Eilisen jälkeen on tullut jäseniä jo lähemmäs 50, mikä meitä suuresti ilahduttaa. Lisääkin otetaan väkeä mukaan. Ja osoitetta saa jakaa niin paljon kuin sielu sietää!

Tänään lisäsin sivuille kuva-albumin nimeltään: Villa Ottilian karhut. Kerroin sen, minkä olen täälläkin kertonut, eli että Otepää tarkoittaa karhun päätä ja että karhuja löytyy Villa Ottiliastakin monenlaisia. Jotkut aika yllättävistä paikoistakin.

Tässä muutamia karhuistamme:

Siisti karhu muistuttaa portaikon juurella, että jalat on hyvä pyyhkiä.


Iltaisin karhut innostuvat piiritanssista


Respan karhu pitää tunnelmavalostaSininen karhu on amerikkalaistuneen kuvataiteilija Marika Vaarasen työ


Sinisen okariinokarhun on puolestaan valmistanut kuvataiteilija ja kuvanveistäjä Marjatta Huuskonen

Myös huovutettu panda on Marjatta Huuskonen käsialaa

Viimeistä kuvasta on minun kerrottava - jos vain uskallan - että se on eräällä tavalla historiallinen. Otin sen aamulla ja jätin pandan hetkeksi pöydälle yksin. Olin poissa vain muutaman minuutin mutta panda oli ehtinyt sinä aikana karata. Onneksi Latte oli saanut sen kiinni. Koira piti pandaa hellästi tassujensa välissä ja pusutteli sitä niin hartaasti että karhun aavistuksen tylppä nenä on nyt mallia muurahaiskarhu. Muotoilin sitten märkää kuonoa uudelleen, mutta enhän minä mikään erityinen plastiikkakirurgi ole...

Ei kommentteja: