sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Keltaa ja kultaa talven varalle

Jos ei suorastaan ihan yleisön pyynnöstä, niin kuitenkin jossain määrin innostuneista kommenteista riemastuneena (lat.huom. nimim. Maris) lähdin uudelleen kuvaamaan Etelä-Viron viljapeltoja, jotka nyt ovat keltaisia ja kultaisia niin että melkein silmiin sattuu kun niitä katselee.

Jotkut pakastavat marjoja ja sieniä talven varalle. Minä kerään puolestani värejä pimeisiin talvi-iltoihin.

Tässä siis kuvia, joihin palata, kun pakkanen paukkuu nurkissa tai kun loska läimii silmille harmaalla rievulla:Joko vesi valuu silmistä? Tarvittiinko aurinkolaseja? Viimeiseksi kuvaksi laitankin hieman silmiä rauhoittavaa mustavalkoista. Aiheena kuitenkin jotain perin oleellista Viron kesään kuuluvaa:


Näihin kuviin palataan talvella. Laittakaa osoite ylös! Kirjoittakaa vaikka pienelle paperilapulle ja laittakaa pakkaseen, mansikoiden ja kanttarellien viereen: "Kultaa ja keltaista. Avataan sateen tai pakkasten masentaessa."

3 kommenttia:

Maris kirjoitti...

Kuin tilauksesta :) Ohrapelto (onhan se ohraa..?) on kaikista hienoin, samoin lentoon lähtevä kattohaikara! Hyvä hetki pysäytetty kuvaan.

Tiina Linkama kirjoitti...

Ajattelinkin että sinuun voisi osua ja upota nämä kuvat - mukana myös aiemmassa kommentissasi mainitsema haikara.

Pellot: kaksi ekaa on vehnää, sitten ohraa ja ne vihreät taitavat olla rypsiä tai rapsia, mutta en mene vannomaan.

Crane kirjoitti...

'laittakaa pakkaseen, mansikoiden ja kanttarellien viereen: "Kultaa ja keltaista. Avataan sateen tai pakkasten masentaessa."' ... ei viimeistä käyttöpäivää, ei pilaannu käytössä...:D

osaat kuvaamisen!