lauantai 17. heinäkuuta 2010

Latte osallistuu HS:n julkkiskisaan

Hesarissa on kesän ajan julkkiskuvakisa, jossa etsitään eläintä, joka muistuttaa selkeästi jotain julkisuuden henkilöä. Näytillä on Kekkosen ja Jorma Uotisen ja Pedro Hietasen kaksoisolentoja, samoin löytyy kuvista Michael Monroe, Saimi Hoyer ja Kirsti Paakkanen. Kuvia voi käydä katsomassa vaikkapa klikkaamalla tästä.

Täytyihän Lattenkin, tuon monikasvon, osallistua tähän jaloon kilpaan. Nuorena poikanahan Latte poseerasi useammankin filmitähden malliin.

Alla kuva, jolla Latte lähti kisaan mukaan:Samasta muistojen valokuvakansiosta löytyi useampikin muu Latten poseeraus Erään nuoruusvuosilta:


Latte ja Tom Hanks
Latte ja Al Pacino elokuvasta ScarfaceLatte ja nuori Antonio Banderas


Latte ja Al Pacino elokuvasta Naisen tuoksuLatte ja Edward G. Robinson - kera sikaarin


Pojasta siis on moneen. Odotamma (yhä) kutsua Hollywoodista!

11 kommenttia:

emo kirjoitti...

Eka paras, sitten tuo Banderas-imitaatio ;D

Tiina Linkama kirjoitti...

Banderas-imitaatio tihkuu sensuaalisuutta.

Olisi minulla ollut Mel Gibson-imitaatiokin, mutta se ei vastannut nyky-Melin julkisuuskuvaa. Kuvassa Latte katsoo vilpittömän kiltin näköisenä kameraan. Täytyy nyt etsiä olisiko meillä Lattesta joku vaihtoehtoinen kuva, jossa se vaahtoaa kunnolla.

Crane kirjoitti...

Ihana Latte; ihan on samanlaiset kaihosilmät kuin Pelonpäällä, joten mainio kuvavalinta....Mielestäni Banderaskin jää toiseksi! Aatukoira laittaakin terveisiä Lattelle täältä Pasilasta!

Sylvia kirjoitti...

Kaikkea sitä! Mutta onhan niitä ihan livenäkin kilpailuja Sellainen Omistaja - Sellainen Koira eli kilpaillaan kenen koira eniten muistuttaa omistajaansa!
Muutama täällä: http://www.skrattsajten.com/likasombar.htm
ja täällä kauniita koiria:
http://fattybom.se/2010/january/har-du-sveriges-fulaste-hund.html
Sitten täällä on vielä artistitoimisto josta saapi vuokrata sopivia koiria mainoskuvaukseen/mannekiiniksi!! Sopisko Lattelle semmoinen duuni?

OnuKoo kirjoitti...

Latte on selvästikin elokuvan suuria hahmoja. Tässä setissä Banderas imitoi parhaiten :)

Marjattah kirjoitti...

Veikeitä kuvapareja! Tässä käytätkin kuvakerronnan tehokkainta keinoa. Saat katsojan tulkitsemaan Latten sielukkaiden silmien ilmeen miten haluat :)

mm kirjoitti...

Täälläkin toi Banderas rulaa..

Unknown kirjoitti...

Aivan hurmurin katse tuolla Banderas-Lattella! Jos olisin tyttökoira niin ihmettelisin sitä kuvaa joka ilta nukkumaan mennessä...

Tiina Linkama kirjoitti...

Hahaa! Tänään eli 22.7. on Latte noussut katsotuimmalla listalla TOISEKSI! Ykkössijaa pitää kissa joka näyttää Snoop Doggilta. Latte on nyt toisena. Kolmantena on Lauri Tähkä -näköinen tolleri, hyvä sekin!

Mutta Latte siis rulaa! Lisää vaan klikkauksia ja katsomisia!!!

mm kirjoitti...

Tänään Latte oli ensimmäinen!

Tiina Linkama kirjoitti...

Huomasin! (LEVEÄ HYMY)