torstai 15. heinäkuuta 2010

Eilen +34 astetta, eikä helpotusta tiedossa

Ei näillä ilmoilla osaa muuta ajatella kuin hellettä. Sitä miten siitä selvitään, miten saadaan asiakastilat viileiksi ja miten saadaan oma järki juoksemaan edes hetkittäin.

Yöt ovat raskaita kaikille, mutta raskaimpia Lattelle, joka ressukka läähättää yöt läpeensä. Nyt kun talossa on asiakkaita, se ei pääse kellariin yksikseen lepäilemään, mikä aiempina öinä on ollut sen helpotus.

Pulahdukset veteen sentään helpottavat oloa aina lyhyen aikaa päivisin. Niin koiran kuin ihmisten. Uimakeikkoja kertyy päivisin useampia.

Taidankin tässä taas kerätä hameenliepeeni, hypätä autoon ja lähteä hetkeksi pullikoimaan Pyhäjärveen.

Helteilemisiin!


3 kommenttia:

emo kirjoitti...

Voi Latte-parkaa. Onneksi sillä on emäntä, joka kuskaa uimaan.

Meidän kolme kissaamme pysyvät jossain varjossa kaikki päivät. Illalla ja aamulla käyvät syömässä. Eivät raukat ymmärrä, että kastelu viilentäisi. Iso vesikuppi juomista varten on kyllä heille tarjolla.

On muuten uskomatonta, miten pitkäksi kissa pystyy venyttämään itsensä, kun se hakee viilennystä nurmikon varjopaikassa.

Sylvia kirjoitti...

Emäntä ainakin näyttää nauttivan olostaan!

Samoin meidän 3 kissaa (ja kaikki naapurien kissat päälle, ne haluavat mielellään olla meidän puutarhassa!) makaavat plattoina pensaiden alla ja muissa mahdollisimman viileissä paikoissa. Kumpa ne tosiaan älyäisivät että vesi viilentää ja hyppäisivät välillä vaikka lintualtaaseen...

aimarii kirjoitti...

Kyllä uiminen tuntuu nyt erityisen kivalta. Hetkeksi se tuo raikkaamman olon.
Kuumaa on, mutta varmasti saadaan vielä sateet ja koleatkin, joten otetaan ilot irti ja uidaan