lauantai 15. elokuuta 2009

Elokuun kiireitä

Kesä on jo edennyt pitkälle ja Villa Ottiliassa on pitänyt kiirettä.

Mikä sen hauskempaa. Toinen toistaan mukavampia asiakkaita on meillä vieraillut, ja kuten niin usein aiemmin, monet jotka vieraina tulivat, lähtivät tuttavina ja ystävinä. Myös vanhoja kanta-asiakkaita meillä on käynyt useita, ja niinpä viimeiset ajat ovat menneet niin kiireisinä, että kirjoittaminen blogiinkin on jäänyt.

Pihallakin puuhastelu on jäänyt hieman vähemmälle, mutta toiset ovat olleet ahkeria minunkin edestäni.








Ensi viikolla näyttäisi hieman hiljenevän asiakkaiden suhteen , ja lupaan sitten palata tänne tiuhemmin ja purkaa ajatuksia, joita kesän mittaan on syntynyt.

Hyvä kesä tämä on ollut niin ilmojen kuin ihmisten puolesta. Ja vielähän kesä jatkuu. Vaikka ilmassa alkaa jo olla hieman syksyn makua.



Ai niin, muistaessani tämä pitää kertoa. Viikon päästä minulla on tilaisuus osallistua virolaisiin kesähäihin. Hieman jännittää, sillä minulla on häissä tehtävä, olen hääparin virallinen kuvaaja. Sitä varten olen jo hankkinut mm. uuden tripodin, sillä ulkokuvaukset tehdään vasta illansuussa, ja pelkään valon riittävyyttä. Tehtävä jännittää minua, mutta toisaalta olen todella innostunut!

Mitäs sitten jos kuvat menevät mönkään… häitä ei oikein voi kuvaajan pyynnöstä ottaa uusiksi. Ja kyse on kahdelle ihmiselle hyvin tärkeästä päivästä.

4 kommenttia:

Marjattah kirjoitti...

Hieno haaste ja taatusti Tiinalle sopiva! Olen ihaillut taitoasi kuvata ihmisiä, se on vaikea laji. Pieni jännitys kuuluu asiaan :-)

Vallaton mummeli kirjoitti...

Kahden viikon päästä sulla alkaa kuiteskin melkomoinen suhina, mutta ehtiihän tässä väliviikon aikana jotain kirjoitellakin :)

Sylvia kirjoitti...

Kyllä se hyvin menee, usko pois! Kunhan nyt et jotain sellaista möhläystä tee kuin ukkokultani, että otti kameran mukaan mutta kortit jätti kotiin...

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Täytyy muistaa otta kaikki kortit mukaan. Hankin tätä varten vielä yhden ylimääräisen 4 gigasen, joten kyllä nyt pitäisi kuvat mahtua korteille, vaikka tulisi otettua useampikin.

Vaatetta ei juhliin ole, loppukesästä on massukin taas päässyt kasvamaan, kun olen ollut vähän turhna huoleton sen suhteen mitä suuhuni laitan.

Sen vuoksi aloin kutoa itselleni juhlapuseroa, ohuesta hopeakultalangasta, saas näkee ehtiikö valmiiksi.

Vallatton Mummeli on oikeassa: kahden viikon kuluttua on se teidän puutarhamatka, joten sutinaa tulee riittämään. Sitä ennen häävalokuvauskeikka, ja puutarhamatkan jälkeen onkin Randlasen esitys Suomessa, joten kyllä tässä puuhaa riittää.