perjantai 7. elokuuta 2009

Randlane projekti etenee

Tässä vain lyhyt väliaikatieto Teatteri Randlasen Suomen Valloituksesta. Eli kuinka projekti etenee. Vastaan kysymykseen heti: hyvin.

Minullehan kerrottiin, että tämän tyyppistä tarjontaa on Helsingissä niin paljon, että suuria odotuksia ei pidä olla esityksen onnistumisesta tai siis katsojien saamisesta paikalle.

Minä, tyypilliseen tapaani, huitasin kintaalla eli pyhähdin moiselle epäuskolle. Kyllä ihmiset ymmärtävät ja tajuavat, milloin tarjolla on jotain hyvää! Ja nyt on!!!Joissain keskusteluissa nousi esiin maaginen katsojaluku: 30. Jos se ylitetään niin hyvä on. Minä tällekin luvulle taas kinnasta viskomaan.

Laitoin ystävilleni ja tuttavilleni ja kavereilleni ja yhteistyökumppaneilleni ja sukulaisilleni (voi ne raukat, niiden on vaikea kieltäytyä kun Tiina-täti promoaa) ja tiedättekö mitä? Nyt minulla on 29 ilmoittautumista kasassa, ja kuukausi aikaa vielä esitykseen. Tarvitaan siis vielä yksi tilaus ja maaginen 30 tulee täyteen. Siitä on luvattu nostaa hattua. Luulen, että hatunnosto on nyt lähellä.

Mutta vielä on 153 lippua myymättä. Käännetään tämä positiivisempaan muotoon:

Vielä on 153 onnekkaalla mahdollisuus nähdä 5.9.2009 todella loistavaa teatteria!Siis lisävarauksia tulemaan, vaikkapa minulle osoitteeseen: info@villaottilia.ee

Kertauksen vuoksi: esitykset lauantaina 5.9.2009 klo 16.00 ja 18.00 KokoTeatterissa Helsingissä, osoitteessa Siltavuorenranta 18.

Liput erinomaisen kuluttajaystävälliseen hintaan: 10 ja 8 euroa.


Lippuja saa ostaa ja tilata myös KokoTeatterista (kts. www.kokoteatteri.fi)
ja Viro-insituutista:

Mariankatu 8B (2.krs)
00170 HELSINKI
Puhelin: +358-9-669 805
E-mail: info@viro-instituutti.fi


Tehdään tästä Randlasen reissusta ikimuistoinen, niin heille kuin kaikille meille, jotka tulemme, joilla on etuoikeus päästä sitä katsomaan. Siis lippuja tilaamaan!

(Kovaa mainostupainostusta, mutta hyvä asian puolesta!)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus on niin epäoikeudenmukaista että täytyy asua näin pohjoisessa =(. Mutta Helsingin tuttaville ja sukulaisille on kyllä viestiä laitettu!
-Heljä-