maanantai 16. heinäkuuta 2012

Heinäkuun huikeita hetkiä

Tuntuu melkein syntiseltä kirjottaa tätä. Samaan aikaan kun Suomessa kärsitään kaikkien aikojen sateista, on meillä Otepäällä ollut koko heinäkuu aivan järjettömän kaunista. Öisin saattaa sadetta ropista, muutama ukkoskuuro on pyyhkäissyt paikkakunnan yli - mutta muuten nautitaan niin upeista ilmoista että sydänalasta ottaa.

Kyllä kesä vaan on niin mielettömän ihanaa aikaa! Ja samaa mieltä on perheen karvainen poika, joka nauttii kuumista päivistä parhaimmalla tavalla - järvessä pullikoiden.

Luonto heilimöi - jos se on sana jota etsin. Siis loistaa, vaihtaa väriään, hehkuu ja on sanalla sanoen järjettömän hienoa!

En yritä sanoilla maalailla enempää vaan siirryn kuviin. Enjoy!

Päivänkakkarapeltoja

Keltaisia rypsi- ja rapsipeltoja

Vilja alkaa tuleentumaan hiljalleen - olisiko tämä nyt ruista vai ohraa? Olen hieman huono näissä tunnistuksissa

Ruiskukat jakavat viljalajikkeita toisistaan, olisiko ohraa ja kauraa?

Näitä väripintoja!!!

Siirrytään peltomaisemista vetisempään elementtiin ja koiraan, joka rakastaa uida! Olemme jatkaneet Latten 100 järven bongausta, joskin viime päivät karvahousu on loikkinut ihan tuttuihin paikallisjärviin.

Pallo on yksi maailman parhaista asioista, pohtii Latte

Voi elämän kevät! Ja kesä!!!!

Ja seuraava hyppy on mallia: jalat kerien


Oi tätä elämisen riemua!


Tässä painellaan Kooraste Suurjärveen

Heinäkuu on siis ollut meille erinomaisen suotuisa ilmojensa puolesta. Siksi olemmekin hieman apeina, että jostain syystä viimeiseen pariin viikkoon ei ole asiakkaat löytäneet tietään luoksemme. Onko tämä nyt lamaa? Vai mitä kummaa?

Onneksi heinäkuuta seuraa elokuu, ja se on myös Virossa ja Otepäällä mitä parhainta lomailuaikaa!

Siispä muistutan, että Villa Ottilia -majatalomme tarjoaa mukavan tukikohdan lähteä tutustumaan Otepään huikean hienoihin maastoihin ja maisemiin. Soitelkaa tai kirjoitelkaa. Puh.nro on +372 (Viron suunta) ja perään 796 2000. Ja sähköpostia voi laittaa vaikka: reservation ÄT villaottilia piste ee.

Tervetuloa nauttimaan Otepään huikeista maisemista, luonnosta, kuntopoluista, rannoista, kulttuuria ja muita riemuja unohtamatta!3 kommenttia:

Sylvia Svensson kirjoitti...

Karvahousu! Siinäpä taas uusi sana!
Karvakuono, karvakorva, karvakaveri, karvanaama... näihin on jo taidettu tutustua, mutta Karvahousu!! :-D

Ja ihana on Karvahousu, tekee oiekin mallikkaita uimahyppyjä! Olispa koirien uimahyppy-EM:t niin sinne vaan!

marja p kirjoitti...

Täytyy sanoa, että ei sitä vettä ainakaan täällä eteläisen Suomen maisemissa ole ihan koko ajan satanut. Olemme nauttineet myös aurinkoisista päivistä, ja tällainen ikäihminen ei välttämättä haluakaan helteitä, Tuuliset aurinkopäivät ovat ihan ok. Eiköhän meille liene sellainen nk. normaali suomalainen kesä meneillään. Hienoa, että Lattepoika on päässyt uimaan, niin minäkin, molemmat siitä nautimme!

Mannu kirjoitti...

Ruiskukkia! Ihanaa! Miksi Suomessa ei enää koskaan näe ruisukkia peltojen pientareilla? Ennenvanhaan niitä oli...