lauantai 7. helmikuuta 2009

Peipsin maisemia helmikuussa

Sain tänään vihdoinkin koottua jonkinmoisen albumin Peipsin kuvista. Minähän alun perin lähdin reissuun kuvausmielessä. Rummukainen tuli sitten siihen väliin ja vei ajatukseni muutamaksi päiväksi pois valokuvista.

Nyt on valokuvagalleria valmis ja sitä pääsee katsomaan klikkaamalla tästä.

Ja kuvia keräillessäni ja valitessani kävi mielessä jälleen, että on tuo Peipsi komea paikka!Tässä vain yksi maistiaiskuva. Muut kuvat löytyvät sitten sieltä galleriasta. Ja vaikka itse sanon, on siellä muutamainen perin kelpo otos!

Ja kommentoida saa! Tarkoittaa selkokielellä: olisi kiva jos saisi kommentteja!


--

Ja mitäkö kuuluu Rummukaiselle – pelkkää hyvää! Poika on nopeasti sopeutunut uuteen paikkaan ja asuntoon. Kulkee Seijan rinnalla kuin pieni tinasotilas, valppaana ja reippaana. Ja mitä olen ymmärtänyt Seijan lyhkäisistä viesteistä, vienyt naisen sydämen täydellisesti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä sateisen sumuisesta Helsingistä. Nämä ajat ovat todella haastavia valokuvaajalle. Valaistusolosuhteita ei käytännössä taida olla ollenkaan. Peipsin galleriassa oli paljon hyviä otoksia. Omaan Top 3:seen pääsivät Kohtaaminen, Kolkjan Kissa sekä Auringonlasku Peipsillä.
Moni muu kuva oli tyrkyllä top kolmoseen, mutta tähän päädyin.

Tiina Linkama kirjoitti...

Tänään on niin tasaharmaa päivä täälläkin, että paljon kuvaaminen innosta.

Alan epäillä Onukoon kuvavalinnoista, että hänellä on oma salainen pehmeä paikka pienille eläimille.

Itse pidin auringonlaskukuvasta suuresti, samoin niistä kalastaja_palaa-kotiin-kuvista gallerian lopussa, ja tietenkin Nina rannan kuvista, ahtojäistä, jäätiköstä.

Ja Rummukaisesta jo pelkän aiheen vuoksi.

Ja aika huikeita olivat tilanteen vuoksi mielestäni myös kuvat Seijasta ottamassa kontaktia joutseneen. Joutsen on nimittäin iso eläin ja suuttuessaan aika häijy. Ei sillä Seijalla pää palellut, kädet kylläkin, kun pitkään yritti saada joutsenta luokseen maaten vetisellä ja kylmällä jäällä.