perjantai 27. helmikuuta 2009

Päivän kuva: Muotokuvakokeilu 2

Tässä eilisen kuvan vastakuva. Tuimasta virnistelevään.

Itse pidin siitä vakavasta enemmän. Toisaalta, tässä tuo Linkaman uusi parta kiemurtaa mukavasti naaman poimujen mukaan. Efekti on vähän pellemäinen. Jostain syystä mieleen tulee Stan Laurel eli Ohukainen. Siis minulla.

Mitäs muut sanovat?Ei ole herkkua olla Hullun Valokuvaajan perheenjäsen. Ronja on jo tottunut siihen, että jatkuvasti olen kamerani kanssa sitä tähtäilemässä. Nuorena se käänsi aina peräpuolensa kameralle. Minulla onkin vallan laadukas kokoelma kuvia Ronjan takalistosta.

Lattekin ottaa jo aika rutiinilla nämä kuvauskeikat, se vain huitelee. Yleensä se on liikkeissään niin nopea, että on jo ehtinyt esittää kolmoissalkowin kierteellä ennenkuin saan kamerasta edes linssisuojusta irti.

Ja näyttää tuo Linkamakin tottuneen siihen, että paremman puutteessa osuu vähän väliä kamerani etsimeen.

Eilinen ja tämänpäiväinen kuva on muuten otettu Tartossa, ravintola Pierressä. Istuimme sellaisessa nurkkapöydässä, missä valo asettui hyvin Kimmon kasvoille. Ja siitä se idea lähti.

Laitanpa oheen vielä pienen Chocolaterie de Pierren lasipallolla keinuvan kerubin. Peloteltuani teitä mustavalkoisella karvaturrilla tarjoilen siis lopuksi hieman lämpöistä väriä ja pehmeämpiä muotoja.Ja tämän tehtyäni menen pehkuihin. Alkaa flunssa pukata päälle. Atshhiiii.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kumpikin kuva tosi hienoa jälkeä, mutta pidän enemmän tästä iloisemmasta. Näyttää enemmän Kimmolta.

Marjattah kirjoitti...

Varmasti moni tahtoo Kimmon iloisena ;-) Kuvana se vakava on rajumpi. Tämän tarkkuus on ns normaali, verrattuna vakavaan. Mutta miksi pitäisi valita? Ota vielä monta, ja laita kaikki näytille! Ne yhdessä kertovat enemmän kuin yksi kuva.
Lepäile suosiolla, ettei flunssa saa yliotetta.

Sylvia kirjoitti...

Kuten Marjatta sanoo, tee kuvasarja Kimmosta.
Tein sellaisen kuvasarjan siipastani kun hän muun maailman unohtaneena melkein hullun kiilto silmissään uutta kameraansa kokeili. Tuli oikein kiva sarja vähän joka vinkkelistä. Mutta enhän minä sitä tähän voi laittaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, sanoisin että tämä ilmentää tuntemaani Kimmoa enemmän, vaikka hienoja molemmat. Tykkään mustavalkokuvista.