keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Päivän kuva: Valon lapsi

Tässä pieni valon lapsi kuvattuna tänä iltana pihamaallamme:


Ja tämä koiraherrahan on tietenkin superjulkkis Rummukainen, löytökoira Peipsin rannalta, josta kerroin aiemmin blogissa. Pieni koira, jolla on ihmeelliset voimat, puhumattakaan kyvystä rakastaa ja uskoa ihmiseen kaiken kokemansa jälkeen.

Rummukaisella oli tänään hieman raskas päivä - hän kävi Tarton pieneläinklinikalla ja sai sirun korvaansa sekä kaikki tarvittavat rokotukset. Operaatio, josta Rummukainen ei pitänyt. Ja jälleen osoitti pieni koira suuret voimavaransa. Vaikka Rummukainen on taskukokoinen, tarvittiin useampi avustaja pitämään vastaanhangottelevaa koiraa paikoillaan, että tarvittavat toimenpiteet saatiin suoritettua.

Vaan nyt on Rummukaisella sitten oma passi, oma identiteetti ja oma syntymäpäivä. Lääkäri määritteli Rummukaisen maailmaantulon joulukuulle 2008 -- ja Seijan kanssa tarkensimme sen - täytyyhän pojan saada viettää syntympäpäivää - Lucian päiväksi, 13.12.2008 -- onhan hän Valon lapsi ja tuonut iloa niin Seijan, Riston kuin meidän kummivanhempien elämään.

Tässä tämä valon lapsi vielä kerran:8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rummukainen on symppis.

Sylvia kirjoitti...

Ihana Rummukainen!! Terkkuja!

Mutta, mutta, olisikohan ollut 2007 eikä 2008???

Tiina Linkama kirjoitti...

Joo, pakkohan sen on olla 2007! Sillä Rummukainen ei ole enää pentu, minä olisin itse epäillyt jopa paljon vanhempaa koiraa. Ehkä 3-4 -vuotiasta.

Tuo Rummukaisen pieni koko vaan hämää.

Täytyy nyt tarkistaa Seijalta mitä lääkäri kirjoitti pojan passiin.

Anonyymi kirjoitti...

Oooh...
hetken jo luulin että teillä on kolmas karvaturri siellä..

Tiina Linkama kirjoitti...

Outi, hetken se jo siltä vaikuttikin. On se niin ihana!

Ja että se on viisas! Puolesta sanasta tietää mitä siltä tahdotaan, tulee kertakutsulla luokse, kulkee remmissä nätisti.

Lattella olisi opittavaa...

Anonyymi kirjoitti...

No mutta. Ihan se on kuin Como itse.

Sylvia kirjoitti...

Minulle aina tulee corki mieleen kun katselen Rummukaista. On varmaan ainakin puolet corkia (mikähän olisi suomeksi??, siis niitä Enkkulan kuningattaren pikkukoiria joita sillä on siellä palatsi puolillaan!) ja ehkä pikkuhiven saksanpaimenkoiraakin? Korostan sanaa pikkuhiven, tuohan on niin piskuinen, että!

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, mutta on pakko sanoa että pelästyin kun näin koiran kuvan jossa on sun(?)sylissä :o
Niin oli kuvassa mun oman saksanpaimenkoira-mäyräkoira mixin näköinen :D
Mutta sun koiras onkin vähän jykevämpi kun minun(: