torstai 24. tammikuuta 2013

Valokuvatorstain 271. haaste: kirjasto

Tartossa toimii Suomi-instituutti, jonka yhteydessä on myös pieni suomenkielinen käsikirjasto. Vaikka valikoimat eivät olekaan suuren suuret, tarjoaa kirjasto pienen kirjallisen henkireiän Viron suomalaisille. Kirjaston lehtisalissa on valikoima monipuolinen, ja usein näkyykin pienessä lehtisalissa suomalaisia tai suomen opiskelijoita lehtiä tutkimassa.

Toistaiseksi Suomi-instituutti sijaitsee lähellä Yliopiston kirjastoa, osoitteessa Vanamuise 19, joskin kirjasto suunnittelee muuttoa tästäkin keskeisemmälle paikalle, aivan yliopiston viereen.

Helpoiten Suomi-instituuttiin löytää kun seuraa kirjaston edessä olevan muurin graffitteja, jotka nekin ovat kirjallisesta maailmasta:


Muita kirjastoaiheisia kuvia löytyy täältä: Valokuvatorstain 271. haaste

5 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mukavia graffiteja - ilmeisesti ohjeistettuna, luvallisina tehtyjä

Ilona Winebridge kirjoitti...

Hieno paikka:)) luentomatkalla Vorussa -90-luvulla poikkesin myös Tarton Yliopiston kirjastossa ja "akateemisessa kirjakaupassa", mistä mukaani lähti jokunenkin raamat:))

Tiina Linkama kirjoitti...

pappilanmummo - uskoisin että nämä ovat tehty luvan kanssa. Istuvat maisemaan ja aiheeseen niin hyvin.

Ilona Winebridge - Se Tarton akateeminen kirjakauppa, eli Ülikooli raamatupood onkin juuri se paikka jonne Suomi-instituutti suunnittelee muuttoa. Siinä aivan yliopiston päärakennuksen kupeessa.

arleena kirjoitti...

Houkutteleva ohjaus kirjastoon niin aikuisille kuin lapsille.
Kiva vastaus haasteeseen.

Pieni Lintu kirjoitti...

tosi hieno!!