perjantai 4. helmikuuta 2011

Luokkajuhlat

Ilmat jatkuvat harmaina ja minä olen tänäänkin ollut koko päivän sisätiloissa. Aikani kuluksi päätin vastata jälleen valokuvahaasteeseen, tämä tulee valtameren takaa eli on australialaisen Digital Photography Schoolin viikkotehtävä. Ja tehtävänä oli Still life with flowers. Tehtävässä painotettiin: Tell a story!

Kuvallinen tarinani kertoo luokkajuhlista, jonne kokoontuvat vuonna 1951 High Schoolista valmistuneet luokkatoverit, kaikki nyt jo seniori-ikäisiä.

Juhliin on panostettu, miehillä on parhaat puvut päällään, naiset ovat käyneet kampaajalla ja punanneet huulensa.  On aika juhlien:


Vanha jengi on jälleen koolla


Fred ja Harry halaavat toisiaan


Marge kertoo Lilianille viimeisimmät juorut


Harold ja Judith olivat kouluaikana rakastavaisia


Judith kuiskaa Susielle salaisuuden


Täällaisia otoksia siis luokkakokouksesta. Nyt pitäisi valita sitten se kuva, jolla DPS:n haasteeseen osallistun. (Ja sitten pitää löytää vielä Digital Photography Schoolin salasana jostain... Onkin aikaa kun olen siellä seikkaillut.)


3 kommenttia:

Lastu kirjoitti...

Kuinka suloisenhaikeanihanat luokkakarkelot. Aika entinen palaa kun entistä luokkatoveria halaa eikä kuten ennen, salaa.

Vallaton kirjoitti...

Hauska oivallus ja toteutus luokkakokouksesta.

Maikku kirjoitti...

Hyvä väläys jollakin ja totuus tuli esille, hailakan- punanen- turpee-olemus jota elämän rypyt korosti, vähän kumarssa ja korvaan kovasti puhutaa.....hauska ja laitto mietityttää....;)