keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Herra Rummukainen asettuu taloksi ja ulkoilee

Nyt meidän perhe on sitten - vaikka vain väliaikaisesti - jälleen nelihenkinen. Nuori herra Rummukainen saapui alppilomalle Otepäälle kahdeksi kuukaudeksi.

Ja tässä tuoreimmat uutiset: karvakundien jälleennäkeminen oli suorastaan riemukas. Juostiin vilistettihin, kuten laulussa sanotaan, ja tanner tömisi. Ilta vietettiin kuitenkin sopuisasti sisätiloissa ja yö nukuttiin vaieten. Kaikki siis hyvin.

Tänään oli vuorossa kundien ulkoilutus fleksissä. Kokeiltiin kahden käden hallintaa, eli miten sujuu yhdeltä taluttajalta kahden elohopeaisen koiran ulkoilutus.Periaatteessa ihan hyvin, vaikka aika ajoin oli fleksit solmussa, sillä kiihko oli koirilla kova:

-hei täällä on hyvä haju
-hei missä, mä kans
-piiiisssss
-mä kans, piiiiissss
-mitä tuolla on! (rymistystä)
-missä?
-tuolla!
-mä kans!!! (rymistystä)

Ja taas oltiin fleksit solmussa ja taluttaja pyöri siinä keskellä kuin dervissi ikään.

Mutta hetkeksi saatiin Dynamic Duo eli Batdog ja apurinsa Robin pysähtymäänkin ja siististi poseeraamaan kameralle:
Lopuksi vielä kuvasarja: mitä isot edellä, sitä pienet perässä (tätä sarjaa voisi jatkaa vaikka kuinka monella kuvaparilla):Hyvissä merkeissä tämä ulkoilu meni. Ensimmäinen kahden käden remmiharjoitus on siis ohi. Ainakin molemmilla jätkillä oli hauskaa, ja totta puhuakseni, niin meilläkin!


3 kommenttia:

emo kirjoitti...

Ihan ihana pari: Batdog ja Robin Rummukainen ;D.

Sylvia kirjoitti...

On se vaan makee pari! Jättikoira kontra pikkupiski!
Jäämme odottelemaan lisää koiramaisia toilauksia!

Onukoo kirjoitti...

Roistot kautta Valgamaan vaviskoon! Tartumaalla varokoon! Pohjois-Latviassakin - ainakin Baltezersiin saakka - kannattaa olla hissukseen. Latte The Batdog and Robin The Rummukainen will take care of all of you!
Can you here the Wuff?