maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kesäkiireitä jaettuna kahteen taloon

Niin olen ollut hiljaa blogissa, mutta se ei ole tarkoittanut, että hiljaista olisi elo täällä Vironmaalla, ei todellakaan. Olen sukkuloinut kahden talon väliä, pää kolmantena jalkana, jos ilmaisu sallitaan.

Alla kuvanäyte Tiinasta joka rientää Otepäältä Võsulle ja sieltä takaisin:


"Kiire kiire!" huudahtaa Tiina kun kiitää paikasta toiseen

Mutta kyllähän kiire on omalla lailla mukavaakin - syntyy asioita. Võsun taloa olemme parannelleet ja kyllähän siellä mielestäni nyt kaunista onkin. Juhannuksen jälkeen pitäisi syntyä vielä aitaa ja muutamia muita perusjuttuja, sähkömies tulee vetämään muutamia vetoja uusille lampuille, alakerran eteiseen tulee uusi lattia ja muutamia uusia huonekalujakin pitäisi tuunailla. Ajatuksena on että hankin perushyllykköjä jokaiseen asuntoon, ihan varastohyllyköitä ja sitten maalaan ne pehmeillä väreillä mitä paraatikuntoisimmiksi. Näin säästyy rahaa ja syntyy jotain persoonallista, olen itselleni selittänyt.

Võsun talomme on nyt valmis neljän asunnon osalta: on kolme neljän hengen huoneistoa kaikkine mukavuuksineen sekä yksi kahden hengen asunto alakerrassa siihen päälle. Heinäkuu on varattu mutta elokuussa on tilaa. Jos innostut lomailusta, ota yhteyttä! Vaikkapa tähän osoitteeseen: reservation ät villaottilia.ee. Ja vielä muistutukseksi: neljän hengen asuntoja vuokraan viikkoperiaatteella ja mielestäni kuluttajaystävälliseen hintaa 390 EUR/vko.

Võsun hiekkarantaa kuvattuna kesäkuussa 2012 - rantaa on paranneltu ja sinne tuotu lisää hiekkaakin. Kyllä täällä kelpaa lekotella merituulten lempeästi puhallellessa.

Otepäälle palasin pari päivää sitten takaisin, Kimmo lähti puolestaan Võsulle. Tällaista se on meidän elämämme tänä kesänä. Mutta näin olemme pystyneet hoitamaan asiakkaita kahdessa eri osoitteessa. Kiirettä on siis pitänyt Kimmollakin.


"Moi Muru, nyt ei ole aikaa jutella, kiire, kiire" huikkaa Kimmo lähtiessään Otepäältä Võsulle.

Tänään pysähdyin kuitenkin hetkeksi Villa Ottilian pihalle ja totesin, että kesä on tullut minulle vähän vaivihkaan, kalliokielot ovat jo kukkineet, samoin pikkutalviot, ilman että olen asiaa paljoakaan huomannut. Mutta pionit ja unikot ovat nyt riehaantuneet, samoin rentoakankaalit ovat levinneet tuijaistutusalueen juurelle ja puhjenneet kukkaan, kuin lupaa minulta kysymättä. Juhannusruusu, tuo hento kaunokainen on jo ravistanut osan kukistaan, mutta yhä suuri pensas on valkeiden kukkien peittämä. Kaunista on, huokailen. Vaikka ruohot on leikattu hieman niin ja näin, ja rikkaruohojakin on eksynyt akilleijojen ja malvapensaiden väliköihin. Ei nyt ole ihan priimaa puutarhanhoitoa, mutta silti vehreää ja kaunista.


Villa Ottilian takapihaa kuvattuna tänä iltana


Akilleija kurkistaa töyhtöangervojen keskeltä 

 Unikot kukkivat voimallisesti


Rentoakankaalit muodostavat isoja violetteja mättäitä


Juhannusruusutkin ovat täydessä vedossa

Tällainen lyhyt kuvakimara ja tunnelmapala meidän viimeaikaisesta elostamme. Vaikka kiirettä on pitänytkin, olen äärettömän iloinen, että asiakkaat ovat löytäneet meidät myös tänä kesänä.

Toki tilaakin löytyy - myös Villa Ottilia on valmis ottamaan vieraita vastaan koko kesän. Juhannus on nyt täynnä, samoin Rally Estonia-viikonloppu heinäkuussa, mutta muuten kyllä vielä varmasti mahtuu mukaan, tervetuloa! Lisätietoja vaikka kotisivuiltamme: http://www.villaottilia.ee/  tai sähköpostilla vapaita aikoja kyselemään: reservation ät villaottilia.ee toimii tässäkin.

Jään siis odottamaan viestejä toiveikkaana. Ja yritän hieman tiheämmin päivittää blogia - eiköhän jo pikapuolin kiireet vähän hellitä kun saadaan hommat rullaamaan uudella rytmillä. Niin  Võsulla kuin Villa Ottiliassa Otepäällä.

Tervetuloa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas komeita kiirekuvia :-) !
Vähän tuota epäiltiinkin, että sukkulointia on, kun ei blogikaan päivittynyt.

t Seppo

Amalia kirjoitti...

On kyllä ihan pintaliitoo teidän elämä :D Onko tuo Huvikumpu kuin lähellä caravanaluetta?

Tiina Linkama kirjoitti...

Seppo - näin se menee välillä.

Amalia - hauskasti sanottu: pintaliitoa. Caravan-alue on ehkä kilsan päässä meistä. Ei todellakaan kaukana.

Kari + Johanna kirjoitti...

Sinne caravanalueelle tässä suunnataan vaunun kanssa runsaan viikon päästä....ja tietysti käydään Huvikumpua katsomassa ainakin matkan päästä... :)

Mannu kirjoitti...

Vähä mää jo epäilin, että Kurrekurredut-saarelaiset ovat vallanneet Villa Ottilian ja Huvikummun, ko et oo ehtiny mitään sanoa..

Mää rakastan juhannusruusuja- oon aina ajatellut, että pihallani pitää kasvaa juhannusruusuja. Ei vielä ihan kukoista, mutta alku jo pensaalle on... Ja nuo unikot on ihania!!