tiistai 7. kesäkuuta 2011

Mökkilomalle Viroon juhannukseksi?

Juhannus on ainakin luonnon mielestä pian täällä!

Tänään aukesi Villa Ottilian juhannusruusun ensimmäinen kukka. On vain päivän kahden kysymys koska ruusupensas on täydessä valkeassa juhannusmekossaan.


Juhannuksesta tuli mieleen tällainen asia, jonka haluan täälläkin tehdä tiettäväksi: Villa Vallattoman eli Haapsalun kesämökin juhannusviikko (300 euroa) on vielä vapaa. Jos sinulla ei ole vielä juhannussuunnitelmat selvät, tutkipa tätä vuokrausilmoitusta:


Juhannustahan vietetään Virossa aina samaan aikaan eli juhannusaatto on 23.6. ja juhannuspäivä 24.6.2011.

Olen itse viettänyt useammankin juhannuksen juuri Haapsalun mökillä. Missä mökin lähellä olevalla juhlakentällä, Sepaküla Suveparkissa vietetään vanhan ajan perinteinen juhannusjuhla. Suveparkin juhannukseen kuuluu tietenkin kokko ja musiikkia ja leikkejä. Saappaanheittoa ja pussijuoksua on ohjelmassa ollut ainakin aikaisempina vuosina. On ollut köydenvetoa ja makkaranpaistoa ja lopuksi vielä perinteiset tantsut. Paikalla on kesämökkiläisiä muutaman kilometrin säteeltä, mukana aina myös muutamia suomalaisiakin, jotka on aina otettu hyvin vastaan.

Eli jos haluat kokea erilaisen, vanhan ajan juhannuksen, tartu tähän täkyyn!


2 kommenttia:

Kersten kirjoitti...

Mielikuviini nousee seuraava kuva: leveä moottoritie, punainen ranskatar, jonka ratissa nätti punatukkainen tyttö, kaikki maailman tiet ja ovet auki edessään. Cause she wants to rock N' roll!

Tämä kappale sopisi mielestäni hyvin sellaisen roadtripin seuralaiseksi:
http://www.youtube.com/watch?v=b9iOk8PqkKs&feature=related

Tiina Linkama kirjoitti...

Kappale kuunneltu ja erinomaiseksi matkamusiikiksi havaittu!

(Tuliko tämä kommentti mahd. väärään juttuun - ei haittaa - mutta arvaan sinun ajatelleen sitä moottoritie on kuuma ja pölyinen -juttua, johon kommentti istuisi paremmin.)