maanantai 8. kesäkuuta 2009

Sammakko etsii puolisoa

Tätä ette varmaan tulleet miettineeksi: ei se ole aina helppoa sammakoillakaan.

Kova on ikävä sammakolla sammakon luo. Illat pitkät kurkku käheänä kurnutetaan lutaikossa ja yritetään ottaa yhteyttä vastapuoleen. Nopeimmat elävät, näkevät, ja vievät morsmaikun siitä ihan vierestä. Ja minä se jään vain lehdelle soittelemaan…

Sama ongelmahan se meillä ihmisilläkin, kova olisi veto lähempään tuttavuuteen, mutta aina se vaan ei vaan onnistu niin helposti.

Tähän ihmisen tuskaan on meillä ihmisillä ratkaisuna tosi-tv-sarjat, kuten Virossa Õige valik (oikea valinta) ja Üksikema otsib kaaslast (Yksinhuoltajaäiti etsii puolisoa). Suomessa lienee samanmoisia tosi-tv-sarjoja pilvin pimein.

Olen nyt kuunnellut viikon verran lähilampien surullista hakuprosessia: KROOOK KROOOK KROOK – ja päättänyt ryhtyä sammakoiden asian ajajaksi.

Ohjelmassa: Sammakko etsii Sammakkoa esittelen teille valikoiman viehättäviä kurnuttajia, joista voitte valita oman suosikkinne. Kuka tietää, ehkä heidän joukossa on jopa sammakkoprinssi tai prinsessa. Yksi suudelma, ja se on siinä.

Kuvia kannattaa klikata, jotta näette kandidaatit parhaassa mahdollisessa koossa.

Esittelen siis uuden ohjelman kandidaatit, jotka hakevat puolisoa, oletteko valmiit?

Kandidaatti nro 1: LisbethLisbeth on hyvinmuodostunut rantatyttö, joka mieluummin viettää aikaa rantatöyräällä kuin jalkojaan lutaikossa kastellen. Lisbeth ei lähde joka pojan matkaan. Lisbeth on itsevarma, omanarvontuntoinen neito, joka etsii vertaistaan kumppania. Köyhät ja rumat älkööt vaivautuko.

Lempielokuva: Claes Olssonin Ihanat naiset rannalla


Kandidaatti nro 2: ArtoArto on pitkän linjan poikamies, joka ei tee itsestään numeroa. Lempiharrastukset: hengailu jätkien kanssa, Jerry Cotton-sarjakuvien keräily ja ohiajavien autojen rekisterinumeroiden bongailu. Naisten seurassa Arto on hieman varautunut, mutta oikean naisen rakkaus varmasti sulattaisi Arton varautuneen konnankuoren.

Lempielokuva: 24 hours.


Kandidaatti nro 3: PetePete on pohjimmiltaan ujo vitsimies. Ujo luonnoltaan, mutta vitsikäs, tai sellaisena hän haluaa esiintyä. Petellä on ollut hieman ongelmia painonsa kanssa, ja lapsena muut nutipäät kiusasivatkin vahvarakenteista Peteä. Pete ei antanut sen lannistaa, vaan löysi itsestään sisäisen koomikon.

Lempielokuva: Kaikki Jim Carreyn elokuvat.

Kandidaatti nro 4: MarttiMartti on enemmän tekojen kuin sanojen mies. Martti ei höpise vaan tekee – ja sen näkee jo Martin vahvoista hartioista ja kehittyneistä reisilihaksista. Martti on luotettava, uskollinen, joskin joskus hieman yksitotiseksi moitittu. Nuorena Konnanjärven uintimestari.

Martti arvostaa naista, joka ei turhia kurnuta. Oikealle naiselle Martti on valmis rakentamaan paratiisin kaislikkoon. Martti haluaisi myös mielellään jälkikasvua.


Kandidaatti nro 5: LauraLaura on naisellinen ja vahva naissammakko, joka haluaa kehittää itseään. Lauralle on tärkeää niin henkinen kuin fyysinen tasapaino. Laura etsii puolisoa, joka jakaisi hänen intohimonsa kirjallisuuteen ja fyysisiin lajeihin, päällimmäisenä kuutamouinti.

Lauran lempielokuva: Magnolia

Kandidaatti nro 6: LilliLilli on nuori ja utelias, mutta armottoman ujo neitokainen, jolla on hulvaton, joskin omaperäinen huumorintaju. Lilli ei ole aivan sitä miltä päältä vaikuttaa.

Lempielokuvat: Pulp Fiction, Rocco ja hänen veljensä ja Valkoinen Peura.

Kandidaatti nro 7: ClotildeClotilde (taiteilijanimi) on mystikko ja taiteilijatar, nuori ihastuttava neitokainen, joka mielellään siteeraa Rimbaud’ta kaislikon hämärissä. Joskus aavistuksen masennukseen taipuvainen.

Lempielokuva: Piano.

Kandidaatti nro 7: IlariIlari on extreme-man. Mikään vuori ei ole Ilarille liian korkea. Yksikään loikka liian pitkä. Ilari ottaa hetkestä kiinni, hän surffaa siellä missä tuulet ovat kovimmat.

Ilarin lempielokuvat: Speed, Cliffhanger, Mission Impossible – kaikki osat.


Tässä tämä arvoisa konnagalleria oli. Valitkaa omanne – ottakaa rohkeasti kantaa – löytyikö suosikki, ja ken hän oli?

Yksi suudelma, ja hän saattaa olla juuri SINUN prinssisi tai prinsessasi…

Studio jää nyt odottelemaan vastauksianne --- palaamme asiaan, KONNAKANAVALLA, missä yksikään konna ei ole turha ja jokaiselle löytyy puoliso, jonka kanssa kurnuttaa aamuhämäriin asti.

Areena on nyt teidän - äänestäjien.

9 kommenttia:

Maris kirjoitti...

Heh, oletko hekotellut itseksesi sammakoiden lempileffoja keksiessä? :) Näin minä ainakin tein niitä lukiessa.

Pete on mun suosikki, Pete is the man! Reippaanoloinen, hymy huulilla ja vihertävä puku päällä.

Mutta Pete on virolaissammakkona todennäköisesti kokenut kiusaamista myös nimensä takia. Pede ei nimittäin ole kovin imarteleva sana.. vai kertoisko se jotain hänen seksuaalisesta suuntautumisesta?

Tiina Linkama kirjoitti...

Peten äiti oli suomalainen, viroa Peten saadessaan vielä koko lailla osaamaton - ja niin usein käy, että ajattelematta annetaan lapselle nimi, josta tämä saa koulussa ivahuutojen piiskan, joka häntä eteenpäin pieksää. Voi Peteä.

Ehkä juuri siksi Pete on löytänyt vapautumisen ivahuudoista huumorista. Pete The Man!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Komeita hyötyeläimiä.

Onukoo kirjoitti...

Kova kuhina niinkin pienessä lätäkössä. Siis kevättä ilmassa ja siinä lätäkössä. Clotilde esittäytyy hillityn eteerisesti siitäkin huolimatta, että on kevään korkehin aika:) Joten siinä siis suosikkini - hillitty ja hallittu uimari.

Tolkku kirjoitti...

Martti, ehdottomasti. Sukujuuret syvällä hämäläisessä vesijätössä. Mistä lienee sinne eksynyt?

Lempielokuva Talvisota, ruotsalaisista poiisisarjoista voi myös katsoa Beckiä.

Sylvia kirjoitti...

Pete tännekin, tullen mennen! Komea poika jolla hymy herkässa ja pilke silmässä!

Marjattah kirjoitti...

Eikun mulle Pete!!!

Iiih !! Iiiiihania kuvia :-)

Tiina Linkama kirjoitti...

Pete tuntuu hellällä hymyllään iskeneen monenkin tajuntaan!

Nimetön kirjoitti...

Pete näyttää olevan suosikki, mutta silti Martti on minusta best! Ei turhia lässytyksiä (niitä on kuultu tarpeexi) vaan tekojen mies se olla pitää...

Viihdyin sammakkojen seurassa hyvän tovin, koko porukka aivan valoittavia tyyppejä. ;)

Kerään sammakkoja (en tosin eläviä), joten KIITOS tästä tarinasta.

Sinulla on loistava kynä ja se yhdistettynä kameraan ja voilá, se on siinä...;)