torstai 24. toukokuuta 2012

Terveisiä Sisiliasta!

Olen ollut suhteellisen pitkään poissa blogista, mutta siihen on vallan hyvä syy. En ole saanut outoja vieraita Niuatoputapusaarelta. Itse sen sijaan olen ollut saaressa, tarkemmin sanottuna Sisliassa.

Tulin kotiin sunnuntaiaamuyönä ja maanantaina tulikin sitten jo Ottiliaan vieraita. Matkaväsymys oli kova, ja silmät väsymyksestä lurpsuen palvelin ihastuttavia kanta-asiakkaitamme, täälläkin kommentoinutta Seppoa ja Maria, miten parhaiten osasin, ja lopun ajan vedin unta kaaliin. Onneksi Seppo ja Mari ovat maailmanmatkaajia sanan varsinaisessa merkityksessä ja ymmärsivät matkaväsymykseni, jota ei auttanut kotimatkalla valvotut 24 h putkeen.

Onneksi olen päivä päivältä vironnut (haa, sanaleikki), eli palannut Viron arkeen ja alkanut palata normaalitilaan kuten nuukahtanut horsma muutaman sadepäivän jälkeen.

Nyt olen saatellut ihanat vieraat takaisin kotimatkalle ja on aika palata blogiin. Matkakertomusta tulee, sen lupaan. Ja - yllätys yllätys - kuviakin aika liuta.

Jotta tällainen lyhykäinen viesti nyt ihan alkuun. Sitten käyn runsaan 2000 matkakuvan kimppuun...

Ciao!

7 kommenttia:

Mirjam kirjoitti...

Tervetuloa "arkeen"

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, että olet jälleen kehissä!! Olin jo kyllä ajatellut ummet ja lammet vaitiolosi tiimoilta...!

Kesäterveisin

Jussi

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiitos Mirjam ja Jussi - onpa kivaa tietää olevansa odotettu!

Huomenissa voisi ehkä jo aloittaa odottaa matkakertomusta.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö, jo neljän päivän tehokas loma Virossa (ja tietenkin sen keskuspaikassa Otepäällä) vetää voimia sen verran, ettei täällä(kään)ole päästy matkapäiväkirjan kirjoittamiseen...vaikka Marin jo pistinkin illaksi töihin...

Seppo

Mannu kirjoitti...

Tsau! Odottelen tässä kuvia Sisiliasta!

Mannu kirjoitti...

Tsau! Sisilian kuvia täällä toiveikkaasti odotellaan!

Tiina Linkama kirjoitti...

No nyt olen pukannut kolme tarinaa samana päivänä - jotta tästä se lähtee!