keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Huvikumpu ja Villa Ottilia

No niin, nyt on tosiaan saatu Sisilia-matkapäiväkirja tehtyä ja on jotenkin tyhjä olo. Mihin tässä nyt ryhtyisi? Toki tehtävää on paljon - pihakin odottaa suursiivousta ja aina voi pestä vaikka ikkunoita.

Ja aina voi vähän yrittää edistää omaa liiketoimintaansa, minkä nyt teenkin. Ja kerron, että tilaa Huvikumpuun on vielä kesäkuulle ja sitten taas elokuulle. Vain heinäkuu on varattuna. Jos kiinnostaa tutustu tähän linkkiin: Vuokraa asunto viikoksi Võsulta, kesäparatiisista!

Tästä talosta voit vuokrata itsellesi ja kolmelle muulle sopivan asunnon kaikkine mukavuuksineen hintaan 390 euroa/vko. Ota yhteyttä: info@villaottilia.ee

Ja jatketaan vielä Villa Ottiliasta, joka sijaitsee Otepäällä, kuten blogin lukijat hyvin tietävät. Tässä tilannetiedotusta: tilaa löytyy hyvin kesäkuulle ja elokuulle. Toki heinäkuullekin, mutta Estonia Rallyn aikaan eli viikolla 29. on aika täyttä.

Myös juhannukseksi on vielä kaksi huonetta vapaana!

Villa Ottilian tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltamme, jotka on nyt suomenkieliseltä osuudeltaan uusittu: http://www.villaottilia.ee/fi/ Kotisivuilta löydät myös yhteystiedot ja hinnastot!

Nyt sitten yhteyttä ottamaan ja varauksia tekemään. Kumpi saisi olla vaiko pannaanko pakettiin molemmat?

kyselee Tiina

2 kommenttia:

Kimmo Linkama kirjoitti...

Google Street View tuo melkein Huvikummun ovelle: tästä kuvasta lähdet vain nuolta myöten niin pitkälle katua eteenpäin kuin pääset ja sitten käännyt 90 astetta oikealle.

Siitä tolpan vierestä lähtee tie pihaan.

Matkan varrella näkyy oikealla vihreän talon pihassa naapurimme Valerin autokin.

Kimmo Linkama kirjoitti...

Jahas, kokeilin tuota äskeistä linkkiä ja voipi olla, että Street View paiskaa sinut kadullemme nenä väärään suuntaan.

Jos siis keltainen talo, jossa punainen katto, näkyy VASEMMALLA puolella, täyskäännös. Tien päässä pitää näkyä metsää ja liikennemerkki. Tulee siis suunnata suoraan pohjoiseen.

Siitä eteenpäin niin pitkälle kuin pääset. Ihan tien lopusta oikealle katsoessasi näkyy jopa Huvikummun torni!